Muradiye'de 'Bilim Fuari' Açildi

Van’in Muradiye Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Erkan Savar’in katilimiyla ‘4006 TÜBITAK Bilim Fuari’ sergisi açildi.

Muradiye'de 'Bilim Fuari' Açildi
Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen ‘Bilim Fuari’ sergisinin açilisina Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Erkan Savar, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Gürcan Özdilek, Ilçe Emniyet Müdürü Erkan Karali, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yüksel Zorlu ve okul müdürleri katildi.

Fuarda 25 ögretmen ve 77 ögrenci tarafindan hazirlanan 25 proje büyük ilgi gördü. Kaymakam ve Belediye Baskan Vekili Savar, projeleri tek tek ziyaret ederek, ögretmen ve ögrencilere yaptiklari projelerden dolayi tesekkür etti.

Sergide konusan Cumhuriyet Ortaokulu beden egitimi ögretmeni ve ayni zamanda proje yürütücüsü Selver Nosel, “Bugün okulumuzda bilim fuarimizi düzenledik. Bilim fuarimiza toplamda 25 proje sergilendi. 75 ögrenci tarafindan gelen misafirlere projeler anlatildi. 25 danisman ögretmenimiz görev aldi. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Okul Müdürümüz Fatih Küçükyol’a ve TÜBITAK’a bize bu imkanlari sundugu için tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA