Tenisçiler Masada Yaristi

Ordu’nun Ünye ilçesinde, ’6 Nisan Dünya Herkes Için Masa Tenisi Günü’ günü nedeniyle ilçe genelinde bulunan masa tenisi oyunculari hünerlerini sergiledi.

Tenisçiler Masada Yaristi
Uluslararasi Masa Tenisi Federasyonu tarafindan ülke genelinde düzenlenen organizasyonlar dolayisiyla, Ünye Ilçe Spor Müdürlügü öncülügünde masa tenisi turnuvasi düzenlendi.

Etkinlikte ilçede bulunan sporcular hünerlerini sergiledi.

Organizasyonun, gençlerin ve çocuklarin masa tenisi ile tanismasi açisindan önemli bir faaliyet oldugunu ifade eden Ünye Ilçe Gençlik Spor Müdürü Aydin Kuyumcu, “6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü nedeniyle 81 ilde yapilan masa tenisi faaliyetlerini Il Masa Tenisi Temsilcisi Murat Karagöz ile beraber bu farkindaligi Ünye’de de göstermek amaciyla böyle bir etkinlik yaptik. Gençlerimizin ve çocuklarimizi masa tenisine tesvik etmek amaciyla burada bulunmaktayiz. Bu organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Masa tenisi bransini tanitmak için çesitli etkinlikler yaptiklarini söyleyen Ordu Masa Tenisi Temsilcisi Murat Karagöz ise, "Bu hafta içinde de çesitli etkinliklerle insanlarin masa tenisi ile tanismasini istiyoruz” diye konustu.

Masa tenisi turnuvasina ayrica Ünye Kaymakami Ayhan Isik ve Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli da katildi.

Kaynak: İHA