Kar Üstünde Egitim Kampi

Malatya Inönü Üniversitesi Dagcilik ve Kis Sporlari Toplulugu tarafindan bahar ve kis dagciligi egitim kampi karli yüzeyde gerçeklestirildi.

Kar Üstünde Egitim Kampi
Inönü Üniversitesi Mediko Sosyal Tesisleri’nin önünde toplanan ekip yürüyerek Inönü Üniversitesi ormanlik alanina gitti. Çadirlarin kurulup, malzemelerin yerlestirilmesinin ardindan kamp egitimleri basladi.

2 gece 3 gün süren egitimde üyelere, yürüyüs liderligi, yürüyüs teknikleri, sistem kurulmasi ve toplanmasi, tap-rap tirmanista tirmanicinin emniyetini alma, inis egitimi, ip birligi olusturma, sedye yapimi ve yarali tasima egitimleri verilerek gece zirve yürüyüsleri yapildi. Pazar günü kamp toplanarak egitim sonlandirildi. Egitim süreci ile ilgili bilgi veren Dagcilik ve Kis Sporlari Toplulugu Baskani Enes Kiliç, “ Inönü Üniversitesi içerisinde Dagcilik ve Kis Sporlari toplulugu tarafindan 3 gün düzenlenen 2021-2022 dönemi 3. dagcilik egitim kampi gerçeklestirilmistir. Kamp sürecinde ekip arkadaslarimiza gece zirve yürüyüsü, yürüyüs liderligi, yürüyüs teknikleri, sistem kurulmasi ve toplanmasi, tap-rap tirmanista tirmanicinin emniyetini alma, inis egitimi, ip birligi olusturma, sedye yapimi ve yarali tasima egitimleri verildi.

Kampa toplamda 10 kisi katildi.

Kamp süresince verimli bir egitim gerçeklestirildi ve ekip arkadaslarimiza dagcilik felsefesinin temel degerlerinin kazandirildigi bir kamp oldu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA