Haber Arşivi

Kılıçdaroğlu'nun provokasyonuna HDP'den koşulsuz destek: Biz de fatura ödemeyeceğiz

HDP vekili Garo Paylan, ittifak ortakları CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası ödememe provokasyonuna destek vereceklerini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun çıkışının 'değerli' olduğunu söyleyen Paylan, "Biz de bu protestoya kesinlikle katılıyoruz ve ödemeyeceğiz" diye konuştu.

11 Şubat 2022 Cuma   01:43:30

Ünlü sanatçının oğlu vefat etti!

Türk hafif müziğinin sevilen sesi Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan yaşamını yitirdi. Okan'ın, yoğun bakımdan çıktıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve burada yaşamını yitirdiği belirtildi.

11 Şubat 2022 Cuma   01:36:19

Özel Harekat Polislerinin Katilimiyla Asayis Ve Trafik Denetimi Yapildi

Edirne’de özel harekat polislerinin de katilimiyla asayis ve trafik denetimi gerçeklestirildi.

11 Şubat 2022 Cuma   01:22:18

Süper Lig devi transfer bombasını patlatıyor! Burak Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu…

Türk futbolunun en büyük golcüleri arasında yer alan milli yıldız Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de Lille formasıyla Avrupa'nın tozunu attırmıştı. Lille'de çifte şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, 2021-22 sezonunda beklentilerin altında kalsa da Lille'in önemli oyuncularından birisi olmaya devam ediyor. Bu sezon ismi birçok farklı kulüple anılan Burak Yılmaz için flaş bir iddia ortaya atıldı.

11 Şubat 2022 Cuma   01:20:48

Ankara'da Otomobilin Çarptigi Motokurye Hayatini Kaybetti

Ankara’nin Çankaya Ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü siparis dönüsü is yerine gitmekte olan motokuryeye çarpti. Çarpma sonucunda motokurye hayatini kaybetti.

11 Şubat 2022 Cuma   01:16:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs sonrası ilk programı belli oldu

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsü atlatmasının ardından ilk programını bugün gerçekleştirecek. Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Heyetini, Vahdettin Köşkünde kabul edecek.

11 Şubat 2022 Cuma   01:06:55

Konya'nin 16 Ilçesinde Yüz Yüze Egitime Kar Tatili

Konya’nin 16 ilçesinde olumsuz hava sartlari ve buzlama sebebiyle 11 Subat Cuma günü okullarda yüz yüze egitime 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan egitim karari alindi.

11 Şubat 2022 Cuma   00:51:48

İşte Türkiye ve Avrupa’da elektrik ve doğal gaz fiyatlarının karşılaştırılması

Dünyada büyük bir enerji krizi yaşanıyor. Avrupa'da elektrik ve doğal gaza eşi benzeri görülmemiş zamlar yapıldı. Buna rağmen Türkiye, aldığı önlemlerle enerji krizini vatandaşa yansıtmıyor. Elektrikte birinci kademede yaklaşık yüzde 50, doğal gazda ise yüzde 75'lik devlet desteği devam ediyor. Household Energy Price Index’in (HEPI) hazırladığı listeye göre; Avrupa ülkeleri arasında konutlarda doğal gazın en ucuz olduğu ülke Türkiye. Yine aynı kurumun hazırladığı bir diğer listede Türkiye, 35 Avrupa ülkesi arasında en ucuz elektrik kullanan 3. ülke konumunda bulunuyor.

11 Şubat 2022 Cuma   00:50:50

Berlinale Film Festivali Basladi

72. Uluslararasi Berlinale Film Festivali renkli bir gala gecesiyle ile açildi

11 Şubat 2022 Cuma   00:48:18

Kaçak Sigara Operasyonunda Binlerce Makaron Ele Geçirildi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde jandarma ekipleri tarafindan bir evde yapilan aramada, çok miktarda tütün ve binlerce makaron ele geçirildi.

11 Şubat 2022 Cuma   00:36:48

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu arasındaki kavga büyüyor! Kılıçdaroğlu'nun 'fatura ödemeyin' provokasyonuna İBB'den 'düzenli ödeyin' cevabı geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam saatlerinde paylaştığı videoyla, kendisine gelen elektrik faturalarını ödemeyeceğini söylemişti. Söz konusu provokasyonun ardından birçok vatandaş da CHP yönetimindeki İBB'ye bağlı İSKİ'nin faturalarını ödemeyeceğini duyurmuştu. İSKİ'den konuya ilişkin yapılan duyuruda, "Saygıdeğer İstanbullu hemşehrilerimizden faturalarını düzenli olarak ödemelerini bekliyoruz." denildi.

11 Şubat 2022 Cuma   00:34:38

Nestor El Maestro Açiklamasi 'Penaltilarla Elenmek Daha Üzücü'

Besiktas deplasmaninda penalti atislari sonucunda kupanin disinda kalan Göztepe’de Teknik Direktör Nestor El Maestro maçin ardindan konustu. Penalti atislari sonucu elenmenin daha üzücü oldugunu söyleyen Maestro, artik lige odaklanacaklarini ifade etti.

11 Şubat 2022 Cuma   00:21:48

Önder Karaveli Açiklamasi 'Maçin Finalini Iyi Yaptik'

Göztepe’yi penalti atislari sonucunda eleyen Besiktas’ta Teknik Direktör Önder Karaveli maçin ardindan konustu. Maçin finalini iyi yaptiklarini ifade eden Karaveli, takim olarak savunmada iyi durduklarini ancak hücumda da etkili olmalari gerektiklerini söyledi.

11 Şubat 2022 Cuma   00:21:18

Hulki Cevizoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na: Borç takan müflis adam görüntüsü var

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturalarını ödememe kararını sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesinde de benzer bir siyaset anlayışı izlediğini vurgulayan Cevizoğlu, "Politika yapacağım diye borç takan bir müflis adam görüntüsü var. Kamusal bir suç işliyor ve bunu bir âdet haline getirdi. 100 bin liralık otele parayı ödüyorsun ama." dedi.

11 Şubat 2022 Cuma   00:20:07

 1  2  ...  39  40