Haber Arşivi

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi Israil'le De Dogalgaz Dahil Her Konuda Adim Atmaya Haziriz

Cumhurbaskani Erdogan: “Israil’le de dogalgaz dahil her konuda adim atmaya haziriz. Sayin Hertzog’un Subat ayi baslarinda bir ziyareti olacak.”

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:57:49

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Maalesef IBB Adeta 1994 Yilinda Devraldigimiz Döneme Geri Dönmüstür'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Batili kredi degerlendirme kuruluslari, CHP’li Istanbul, Ankara ve Izmir Büyüksehir Belediye’lerini finansal sikintilar sebebi ile ‘riskli’ kategoriye almistir. Maalesef Istanbul Büyüksehir Belediyesi adeta 1994 yilinda bizim devraldigimiz döneme geri dönmüstür” dedi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:53:49

KKTC'de Yogun Kar Nedeniyle Yollar Kapandi

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) yüksek kesimlerinde etkili olan kar yagisi nedeniyle Girne-Degirmenlik Anayolu trafige kapatildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:51:49

ABD Disisleri Bakani Blinken Açiklamasi 'Rusya'ya Sunulan Belgeyi Kamuoyuna Açiklamiyoruz'

ABD Disisleri Bakani Antony Blinken, Rusya’nin sundugu güvenlik teklifine ABD’nin yazili yanit verdigini belirterek, "Rusya’ya sunulan belgeyi kamuoyuna açiklamiyoruz. Çünkü gizli görüsmeler için alan saglarsak diplomasinin basarili olma sansinin daha fazla olduguna inaniyoruz. Rusya’nin da ayni görüse sahip olacagini, teklifimizi ciddiye alacagini umuyor ve bekliyoruz" dedi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:48:19

Fed Faizleri Sabit Birakti, Mart Ayi Için Sinyal Verdi

ABD Merkez Bankasi (Fed), politika faizini degistirmeyerek yüzde 0-0,25 araliginda sabit birakti. Bu karar beklentileri karsilarken, aylik varlik alimlarinin mart ayi basinda sona erecegi belirtilirken faizleri artirma sinyali verildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:44:18

Alkollü Kadin Sürücü Polislere Zor Anlar Yasatti

Aydin’in Efeler ilçesinde alkollü oldugu tespit edilen kadin sürücü, polis ekiplerine zor anlar yasatti.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:29:19

Erdogan Açiklamasi 'Cumhurbaskani, CHP'li Belediyelerin Projelerini Engelliyor Iddiasi Koskoca Bir Yalandir'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Cumhurbaskani, CHP’li Belediyelerin projelerini engelliyor iddiasi koskoca bir yalandir. Çünkü Cumhurbaskanligi, sadece belediye yatirimlarinin finansmaninda kullanilacak dis kredilerin degerlendirmesini yapar. Yurtiçi borçlanma veya kendi kredileri ile proje üretmek isteyen belediyeler bunun kararini kendileri verir. Konunun hükümet ile de bir ilgisi yoktur” dedi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:29:18

Yollar Kapandi, Ekipler Hasta Vatandasa Ulasmak Için Seferber Oldu

Elazig’in Alacakaya ilçesinde hastalanan bir vatandas için ekipler seferber oldu. Uzun ugraslar sonucu kardan dolayi yolu kapali olan köye ulasan ekipler, rahatsizlanan vatandasi hastaneye ulastirdi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:21:50

Istanbul'da Polis Ekipleri Karda Kalanlara Yardim Etti

Istanbul’da polis ekipleri, yasami olumsuz etkileyen kar yagisinda yolda kalan sürücülere tek tek yardim etti.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:21:49

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Açiklamasi 'NATO, Yazili Önerilerini Rusya'ya Iletti'

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Rusya’nin güvenlik tekliflerine yazili yanit verildigini belirterek, "NATO, yazili önerilerini Rusya’ya iletti" dedi. Rusya’ya bir kez daha tansiyonu düsürme çagrisinda bulunan Stoltenberg, "Rusya, ülkelerin rizasi olmadan konuslandirdigi Ukrayna, Gürcistan ve Moldova’daki güçlerini geri çekmeli ve tüm taraflar, Normandiya formati da dahil olmak üzere çatismalari çözme çabalarina yapici bir sekilde dahil olmalidir" ifadelerini kullandi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:21:48

Üniversiteye Seslerini Böyle Duyurdular

Yozgat’ta sert kis sartlari nedeniyle sinavlarin online yapilmasini isteyen ögrenciler, Bozok Üniversitesine seslerini duyurabilmek için kaldiklari yurdun lambalarini yakip söndürdü.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:21:18

IYI Parti Grup Baskanvekili Usta Açiklamasi 'Bunlari Genel Baskanlar Konussun, Benim Agzim Yandi'

IYI Parti Grup Baskanvekili Erhan Usta, “Bir açiklama yaptim, ondan sonra ihraç oldum. O zaman Cumhur Ittifaki’na mecbur degiliz demistim. Bunlari genel baskanlar konussun, benim agzim yandi” dedi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:17:50

Gaziantep'te Sokak Ortasinda Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Yarali

Gaziantep’te 2 arkadas yolda yürüdükleri sirada aralarinda husumet bulunan sahsin silahli saldirisinda yaralandi. Yarali gençlerden biri, yakinlarinin evine girerek polislerden saklanirken, durumunun kötülesmesi üzerine hastaneye kaldirildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:17:49

Igdir'da Madde Bagimlisi Genç Evi Atese Verdi

Igdir’da madde bagimlisi oldugu iddia edilen bir genç, ailesiyle yasadigi evi atese verdi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:17:48

Bingöl'de Saniyelerle Kar Kütlesinden Kurtulus Güvelik Kamerasina Yansidi

Bingöl’de aracindan inip isyerine dogru ilerleyen vatandasin çatidan düsen kar kütlelerinden saniyelerle kurtulmasi güvenlik kameralarina yansidi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:13:50

Saglik Ekipleri Karli Yollari Asarak Covid-19 Asisi Yapiyor

Erzincan’da Il Saglik Müdürlügü ekipleri, soguk hava ve kara ragmen en ücra noktalara giderek vatandaslarin Covid-19 asilarini uyguluyor.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:13:49

Disisleri Bakanligi Açiklamasi 'OECD'nin Katilim Görüsmelerini Baslatma Karari Almasini Memnuniyetle Karsiliyoruz'

Disisleri Bakanligindan yapilan açiklamada, “Iktisadi Isbirligi ve Kalkinma Teskilati (OECD) Konseyinin Arjantin, Brezilya, Bulgaristan, Hirvatistan, Peru ve Romanya’yla katilim görüsmelerini baslatma karari almasini memnuniyetle karsiliyoruz” denildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:13:48

Yanan Ayakkabilik Bina Sakinlerini Sokaga Döktü

Kocaeli’nin Darica ilçesinde bir apartmanin içerisinde bulunan ayakkabilikta çikan yangin bina sakinlerini sokaga döktü.

26 Ocak 2022 Çarşamba   23:03:18

Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Biz Istanbul'umuzu Kaderine Terk Edemeyiz'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, “Ne yazik ki daha önceki yürüyen uygulamalari bile devam ettiremeyen bir yönetimin elinde suan da Istanbul. Biz Istanbul’umuzu kaderine terk edemeyiz. Nitekim çalismalari koordine etmeleri için Içisleri Bakanim ile Ulastirma ve Altyapi Bakanimi hemen o gece Istanbul’a gönderdim” dedi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   22:56:18

Peru'da Ikinci Kez Petrol Sizintisi

Peru Donanmasi Sahil Güvenlik Komutanligi, ülkede 15 Ocak’taki petrol sizintisinin ardindan bugün ikinci kez petrol sizintisi meydana geldigini açikladi. La Pampilla Rafinerisini isleten petrol sirketi Repsol ise sizintiyi yalanladi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   22:55:50

Kalorifer Kazani Büyük Gürültüyle Patladi Açiklamasi 2 Yarali

Bursa’nin Inegöl ilçesinde kalorifer kazani büyük bir gürültüyle patladi. Patlama sonrasi savas alanina dönen evde 2 kisi yaralandi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   22:55:49

Izmir'de Is Yeri Büyük Gürültüyle Çöktü

Izmir’in Tire ilçesinde bir süredir kullanilmadigi ögrenilen is yeri büyük bir gürültüyle çöktü. Olayda herhangi bir yaralanma olmadigi ögrenildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   22:53:48

Fed faiz kararı AÇIKLANDI! Fed toplantısı ile faiz kararı belli oldu: Fed kararı sonrası Jerome Powell faiz açıklaması ile piyasalara yön verecek!

Fed faiz kararı duyuruldu. Dünyanın merakla beklediği ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı ve açıklaması belli oldu. Ocak 2022 Fed toplantısı 2 gün sürdü. Fed faizlerde değişikliğe gitmeyerek, politika faizini yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı. Analistler bugün sona eren Fed toplantısı ve faiz kararı sonrasında Başkan Jerome Powell'dan gelecek faiz açıklaması için, 'Gelecek dönemin para politikasının şifresi' olacak yorumunda bulundu. Öte yandan Fed faiz kararı öncesi küresel piyasalarda toparlanma görülürken, yurt içinde Borsa İstanbul küresel piyasalardan pozitif ayrışarak yükselişini ikinci güne taşıdı. Milyonların merak ettiği, 'Fed faiz kararı açıklandı mı, Fed toplantısı, ne zaman saat kaçta sonuçlanacak?' soruları yanıt bulurken, piyasalarda gözler Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz kararı ve varlık alım politikası için yapacağı son dakika açıklamaya çevrildi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   22:39:42

Ankara'da Yürek Isitan Görüntüler

Ankara’nin Beypazari ilçesinde kedi ile köpeklerin birbirleriyle oyun oynadiklari anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   22:32:48

KKTC Cumhurbaskani Tatar'dan Rum Kesiminin Füze Savunma Sistemini Güçlendirmesine Tepki

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaskani Ersin Tatar, Güney Kibris Rum Milli Muhafiz Ordusu’nun (RMMO) sahip oldugu füze savunma sistemlerini güçlendirmesi girisimlerini endise ile izlediklerini belirterek, “Biz bir kez daha Rum tarafini sagduyuya çagiriyoruz. Karsilarinda Türkiye Cumhuriyeti oldugunu unutuyorlar diye degerlendiriyorum” dedi.

26 Ocak 2022 Çarşamba   22:25:18

 1  2  ...  42  43