Altindag'da Engelli Bireylere Mozaik Terapisi

Altindag’da engelli bireyler, mozaik kursu ile engelleri asiyor. Karapürçek-1 Kadin Egitim ve Kültür Merkezi’nde açilan mozaik kursuna engelli bireyler büyük ilgi gösteriyor.

Altindag'da Engelli Bireylere Mozaik Terapisi
Altindag Belediyesi Kadin Egitim ve Kültür Merkezlerinde açilan kurslar toplumun hemen her kesiminden katilimcilarin hayatlarini degistiriyor. Engelli bireyler için açilan mozaik kursu da, engelli bireylerin hayatinda yepyeni bir pencere açiyor. Altindag Halk Egitim Müdürlügü isbirligiyle açilan mozaik kursunda, otizmli ya da çesitli mental engelleri bulunan özel bireyler egitim aliyor. Kursiyerler mozaik sanatini yakindan taniyarak, yapimini ögreniyorlar.

“Basarmanin ve üretmenin önünde engel yok”

Özel bireylerin kendilerini gelistirmesi konularina çok önem verdiklerini belirten Altindag Belediye Baskani Asim Balci, “Mozaik kursunu bu nedenlerle açtik. Bu kurs özel bireylerin egitim ve rehabilitasyonu için büyük önem tasiyor. Bu kurs ile engelli arkadaslarimizin aktif ve üretken birer birey olarak toplumun içinde yerlerini almalarini amaçliyor, ayrica basarmanin ve üretmenin önünde hiçbir engelin olmadigini herkese göstermek istiyoruz“ dedi.

Kaynak: İHA