'Hitaba' Göre Çay Fiyati

İçel’in Tarsus ilçesinde bir çayci, müsterilerinin "hitabina" göre fiyat belirliyor.

'Hitaba' Göre Çay Fiyati
Ilçeye bagli Sehitkerim Mahallesi’nde bulunan Kirkkasik Bedesteninde çay ocagi isleten Umut Lagap, müsterilerinin kendisine yaptigi hitaba göre çay ücreti aliyor.

Umut Lagap tarafindan asilan listede Lagap Kiraathanesi çay fiyatlari; ’Çay Ver 3,00 TL’, ’Çay Gönder 2,75 TL’, ’Çay Versene 2,50 TL’, ’Çay Alabilir miyim? 2,25 TL’, ’Çay Verir misin? 2,00 TL’ ve ’Umut bey müsaitseniz çay alabilir miyim? 1,75 TL’ olarak aliniyor.

Müsterileri ile arasinda çok iyi bir diyalog oldugunu ifade eden Umut Lagap, “Insanlarimizi daha güzel konusmaya özendirmek için böyle bir uygulamayi faaliyete geçirdim. Çok güzel diyaloglarimiz oluyor. Müsterimizin hitabina göre fiyat uygulamasi uyguluyor. Tabi ki burada artik müsterilerim ‘Umut bey müsaitseniz çay alabilir miyim? 1,75 TL’ diye hitap ediyor. Ben mutluyum, müsterilerim de mutlu” dedi.

Kaynak: İHA