Huzurevi Ve Hastanede Bayram

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ile saglik çalisanlarini ziyaret edip, bayramlarini kutladi. Bayram ziyaretleri kapsaminda Huzurevini de ziyaret eden Baskan Aktas, hem huzurevi sakinleriyle sohbet etti, hem onlarin hayir dualarini aldi.

Huzurevi Ve Hastanede Bayram
Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, pandemi tedbirleri kapsaminda kisitlama ve yasaklarla geçen son 3 bayramin ardindan yasaklarin olmadigi Kurban Bayrami’ni dolu dolu geçiriyor. Bayram ziyaretleri kapsaminda toplumun farkli kesimleriyle bir araya gelen Baskan Aktas, bayramin ikinci gününe de Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde basladi.

Beraberindeki Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz ve AK Parti Yildirim Ilçe Baskani Ali Erbay ile birlikte hastaneye gelen Baskan Aktas, ilk olarak Hastane Bashekimi Prof.Dr. Levent Özdemir’i makaminda ziyaret etti. Daha sonra Covid 19 Asi Merkezi’ne geçen Baskan Aktas ve beraberindekiler asi olan vatandaslar ve saglik çalisanlarinin bayramini kutlayip, çiçek hediye etti. Odalari gezip yatan hastalarin da bayramini kutlayan Baskan Aktas, tüm hastalara acil sifalar diledi.

Yogun Bakim Servisi çalisanlariyla hatira fotografi çektiren Baskan Aktas, özellikle pandemi sürecinde Türk saglik çalisanlarinin gösterdigi özverinin dünyanin hiçbir yerinde görülemeyecegini ifade eden Baskan Aktas, tüm saglik çalisanlarina tesekkür etti.

Baskan Aktas ve beraberindeki ikinci duragi ise Büyüksehir Belediyesi Huzurevi oldu. Huzurevi Lokali’nde huzurevi sakinleriyle bulusan Baskan Aktas, hastaneler, engeliler okullari, huzurevleri ve çocuk bakim evleri gibi sosyal hizmet üreten birimlerin devletin gücünü gösterdigini söyledi.

Herkesin çocuklariyla yaslanmak gibi bir hayali oldugunu ifade eden Baskan Aktas, “Ancak hayatin farkli getirileri olabiliyor. Unutmayin sizin huzurunuz ve mutlulugunuz bizim mutlulugumuzdur. Sizin mutlu olmaniz için ekibimizle birlikte elimizden geleni yapiyoruz. Tabii ki bazi eksik ve aksakliklar olabilir, ancak onlari da en kisa zamanda düzeltmek için elimizden geleni yapariz. Sizin hayir duanizi almak bizim için çok önemli” dedi.

Baskan Aktas, pandemi kisitlamalarinin kalkmasiyla birlikte bu yaz huzurevi sakinlerine yönelik Iznik ve Gölyazi gibi tarihi turistik mekanlara geziler düzenleyeceklerinin müjdesini de verdi. Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz da huzurevi sakinlerinin bayramini kutladi. Huzurevi sakinlerinden 76 yasindaki Havva Arseven, atölye çalismalarinda yaptiklari bir tabloyu Baskan Aktas’a hediye ederken, 70 yasindaki Ihsan Özgünlü ise huzurevinde kendilerine her türlü imkani sagladiklari için Baskan Aktas’a tesekkür etti.

Huzurevi sakinlerine çiçek hediye edip, bayramlarini kutlayan Baskan Aktas ve Yilmaz, daha sonra odalarinda istirahat eden huzurevi sakinlerini de ziyaret edip, iyi bayramlar diledi.
Kaynak: İHA