Bafra'da Silahli Yaralama

Samsun’un Bafra ilçesinde ekmek aldirdigi sahsi ayagindan silahla yaraladi. Yarali sahsi olayda kullandigi silahla birlikte hastaneye gönderdi.

Bafra'da Silahli Yaralama
Olay dün gece Ikiztepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre R.D., telefonla E.Y’yi arayarak ekmek getirmesini istedi. Bunun üzerine E.Y., bir arkadasi ile birlikte aldigi ekmekleri Ikiztepe Mahallesine götürdü. Burada çikan tartismada R.D., silahla E.Y’ ye ates ederek sol ayak bileginden yaraladi. R.D., olayda kullandigi silahin mermilerini bosaltiktan sonra yanlislikla kendini vurdugunu söylemesini isteyerek silahi E.Y’ye verdikten sonra olay yerine çagirdigi taksiyle birlikte Bafra’ya gönderdi. R.D’de silahla yaraladigi sahsin aracini alarak kaçti. Fevzi çakmak mahallesinde bir benzinlige kadar taksiyle gelen yarali sahis ve arkadasi burada araçtan inerek 112’yi arayarak silahla yaralandigini söyledi.

Benzinlige gelen acil servis ekiplerince Bafra devlet Hastanesi’ne kaldirilan yarali sahis tedavi altina alindi. E.Y. burada yolda buldugu silahi eline aldiginda silahin ates aldigini ve yanlislikla kendini vurdugunu söyledi.

Polis ve jandarma ekiplerince yapilan arastirmada sonunda iddiaya göre E.Y’ nin alacak verecek meselesi yüzünden R.D. tarafindan vuruldugu tespit etti. E.Y’ den alacagi bulunan ve olayin azmettirici süphelisi oldugu tahmin edilen H.S. isimli sahis jandarma ekiplerince gözaltina alindi. Silahla yaralama olayinin süphelisi R.D’yi yakalamak için çalisma baslatildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA