Kepez'de Bayram Erken Basladi
Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Kurban Bayrami sevincini paylasmak amaciyla ilçedeki çocuklarla evlerinde bir araya geldi. Tütüncü, çocuklari hediyeler verdi.

Baskan Hakan Tütüncü, ilçede kapi kapi dolasarak, ailelerin ve çocuklarin Kurban Bayrami’ni tebrik etti. Baskan Tütüncü, Kurban Bayrami’nin mutlulugunu paylasmak için de ev ziyaretlerinde bulundu. Tütüncü, gün boyu gerçeklestirdigi ev ziyaretleriyle çocuklari ve aileleri ile bir araya geldi.
“Bayram sevinci evlerde”
Her sey gibi, bayram da çocuklarla güzel diyen Baskan Hakan Tütüncü, açiklamasinda, “Bayramlar, hatirlanmakla, paylasmakla ve çocuklarla güzel. Korona virüs salgini nedeniyle uzunca bir süre hemsehrilerimiz ve çocuklarimizla gönlümüzü, muhabbetimizi paylasamamistik. Biz onlari, onlar bizi çok özlemislerdi. Kisitlamanin olmadigi bu bayramda, hemsehrilerimiz ve çocuklarimizla kucaklasalim, gönül birlikteligimizi pekistirelim ve hasret giderelim istedik. Sabah saatlerinden itibaren evlerinde çocuklarimizi, ailelerini ziyaret ettim. Bayramlarini tebrik ettim. Demli bir çay sohbetinde gönüllerimizde güzel anilar biriktirdik. Çocuklar mutlu olursa evimiz, yasamimiz ve dünyamiz mutlu olur. Bu anlayisla çocuklarimizi hediyelerle mutlu ettik. Çocuklarimizin ellerinden, umutlarindan, hayallerinden tutmaya devam edecegiz. Gün boyu onlarin ve ailelerinin evlerine Kurban Bayrami sevincini tasidik. Sevgili çocuklarimla kapi, kapi sevgimizi büyüttügümüz harika bir gün yasadik” diye konustu.
