Haber Arşivi
İtalya'da Covid-19'A Bağlı Can Kaybı 90 Bini Aştı
İtalya’da korona virüs salgınında son 24 saatte 422 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı 90 bin 241’e yükseldi.
5 Şubat 2021 Cuma 01:43:28'Devlet Bahçeli'nin İfadelerine Tahammül Edemeyen Twitter'ın Tutumunu Kınıyoruz'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter’in Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye uygulanan tutumu kınadıklarını açıkladı.
5 Şubat 2021 Cuma 01:42:59ABD Başkanı Biden Açıklaması 'Amerika Geri Döndü, Diplomasi Geri Döndü'
ABD Başkanı Joe Biden, 20 Ocak’ta resmi olarak göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini Dışişleri Bakanlığına yaparak, "Amerika geri döndü. Diplomasi geri döndü" dedi.
5 Şubat 2021 Cuma 01:42:58İsrailli Bilgisayar Korsanları, ABD'deki Irkçı Ku Klux Klan Örgütüyle Bağlantılı İnternet Sitesini Hackledi
İsrail'de bilgisayar korsanları, ABD'deki ırkçı Ku Klux Klan (KKK) örgütüyle bağlantılı gruba ait internet sitesini ele geçirerek grup üyelerinin bilgilerini paylaştı.
5 Şubat 2021 Cuma 01:42:26ABD, Lübnanlı Şii Aktivist Lokman Slim'in Öldürülmesini Kınadı
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Lübnan'da Hizbullah'a muhalefetiyle bilinen Şii aktivist Lokman Slim'in öldürülmesini kınadı ve suikastın faillerinin bir an önce adaletin karşısına çıkarılması çağrısında bulundu.
5 Şubat 2021 Cuma 01:35:26Tunus'ta Nahda Hareketi, Güvenoyu Alan Bakanların Göreve Başlamasına İzin Verilmesini İstedi
Tunus'ta Nahda Hareketi, Hişam el-Meşişi hükümetine destek verdiğini açıklayarak, güvenoyu alan yeni bakanların görevlerine başlamalarına izin verilmesi çağrısında bulundu.
5 Şubat 2021 Cuma 01:26:26Ford'dan Elektrikli Ve Otonom Araçlara 2025'E Kadar 29 Milyar Dolarlık Yatırım Planı
ABD'nin büyük otomobil üreticilerinden Ford, elektrikli ve otonom araçlara 2025 yılına kadar 29 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladığını duyurdu.
5 Şubat 2021 Cuma 01:10:56MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert Açıklaması 'Sivasspor Maçına Odaklandık'
'MKE Ankaragücü tarihinin en zor dönemlerinden birinde bu göreve talip olduk' 'Kimsenin aday olmadığı kongrede ben ve yönetici arkadaşlarımızın tamamı buraya seçimle geldik' 'MKE Ankaragücü bu ligde kalacak. Buna inanıyoruz, güveniyoruz'
5 Şubat 2021 Cuma 01:06:26Almanya'da Vefat Eden İki Kişinin Cenazelerinin Karıştığının Definden Sonra Ortaya Çıkması
Almanya'da vefat ettikten sonra önceki gün Trabzon'da defnedilen kişinin cenazesi, Türkiye'ye gönderilirken diğer bir kişinin cenazesi ile karıştırıldığının anlaşılması üzerine mezardan çıkarılarak gönderildiği memleketi Elazığ'da toprağa verildi.
5 Şubat 2021 Cuma 01:02:57Londra Derbisinde Kazanan Chelsea Oldu
İngiltere Premier Lig’de yapılan Londra derbisinde Chelsea, deplasmanda Tottenham’ı 1-0 mağlup etti.
5 Şubat 2021 Cuma 00:58:26Trump, Senatodaki Azil Yargılamasında İfade Vermeyecek
ABD'de, 6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle azil istemiyle Senatoda yargılanacak önceki Başkan Donald Trump'ın avukatı, Trump'ın Senatoda ifade vermeyeceğini açıkladı.
5 Şubat 2021 Cuma 00:48:26Almanya, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig İle Karşılaşacak Liverpool'a Ülkeye Giriş İzni Vermedi
Almanya, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda 16 Şubat’ta Leipzig’e konuk olacak İngiliz temsilcisi Liverpool takımına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri sebebiyle ülkeye giriş izni vermedi.
5 Şubat 2021 Cuma 00:47:57New York Borsası Yükselişle Kapandı
New York borsası, günü yükselişle tamamladı.
5 Şubat 2021 Cuma 00:41:26Şanlıurfa'da, Çocuğun Oynadığı Tabancanın Ateş Alması Sonucu Hayatını Kaybettiği İddia Edildi
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir çocuğun oynadığı tabancanın ateş alması sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi.
5 Şubat 2021 Cuma 00:29:57Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu, Filistin Çalışma Bakanı İle Görüştü
Türkiye'nin Filistin nezdindeki Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer, Filistin Çalışma Bakanı Nasri Ebu Ceyş'i ziyaret ederek Filistin'deki çalışma hayatı konusunda görüştü.
5 Şubat 2021 Cuma 00:26:56İçişleri Bakanı Soylu'dan, Twitter'ın Bahçeli Sansürüne Kınama Açıklaması
'Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadelerine tahammül edemeyen Twitter'ın tutumunu kınıyoruz'.
5 Şubat 2021 Cuma 00:25:28Somali'de Eş-Şebab Militanları Warmahan Kasabasını Ele Geçirdi, 3 Asker Öldü
Terör örgütü Eş-Şebab militanlarının, Somali'nin başkenti Mogadişu'nun 80 kilometre uzaklığındaki Warhaman kasabasını ele geçirdiği, 3 askerin öldüğü bildirildi.
5 Şubat 2021 Cuma 00:19:26Amasya'da 2 Ev Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi
Amasya'da çıkan yangın 2 evde büyük çaplı hasara yol açtı.
5 Şubat 2021 Cuma 00:14:26MHP'li Yalçın'dan Twitter'ın Bahçeli Sansürüne Tepki Açıklaması
'Twitter'ın tahakkümüne ve hadsiz müdahaleci davranışına cevap olarak bu sosyal medya kuruluşunun yayınları denetlenmelidir'.
5 Şubat 2021 Cuma 00:12:26Fransa'da Plastik Bombayla Sarı Yelekli Eylemcinin Gözünü Kaybetmesine Neden Olan Polise Soruşturma
Fransa'nın Rennes kentinde sarı yeleklilerin 19 Ocak 2019'da düzenlediği gösteride kullandığı plastik bombayla bir eylemcinin gözünü kaybetmesine neden olduğu iddia edilen polis hakkında soruşturma açıldı.
5 Şubat 2021 Cuma 00:07:26Husiler, ABD'nin Yemen'deki Savaşta Suudi Arabistan'a Verdiği Desteği Sona Erdirmesinden Memnun
Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD Başkanı Joe Biden'ın, "ülkesinin Yemen'deki savaşta Suudi Arabistan'a verdiği askeri desteği sona erdirdiği" yönündeki açıklamasını memnuniyetle karşıladı.
5 Şubat 2021 Cuma 00:04:26Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye Limit Çağrısı Açıklaması
'TFF ve yetkililer, hangi kulübün limitlerinin ne olduğunu, bunların ne kadarının kullanıldığını, kimlerin hangi transferlere ne bedeller verdiğini açıklayın. Hem bizler hem zan altında kalan kulüpler kendilerini kurtarsın hem de federasyon rahatlasın' 'Kendisiyle uzlaştık, anlaştık. Menajeri araya girerek yurt dışında futbol oynama isteğini ön plana çıkardılar. Dorukhan'ın önünde verdiğimiz teklif duruyor. O teklife imza atmak isterse atar, istemezse atmaz. Benim prensiplerim var'
5 Şubat 2021 Cuma 00:00:58GÜNCELLEME - ABD, Yemen'de Suudi Arabistan'a Verdiği Askeri Desteği Sona Erdirdi
ABD Başkanı Biden, önceki Başkan Donald Trump dönemine atıf yaparak, 'Rusya'nın agresif eylemleri karşısında ABD'nin boyun eğdiği günlerin sona erdiğini' söyledi Biden, ABD askerlerinin Almanya'dan geri çekilme sürecini askıya aldığını belirtti Myanmar'daki askeri darbeyi kabul etmediklerini vurgulayan Biden, orduya yetkilileri ve aktivistleri derhal serbest bırakma çağrısında bulunduBIDEN'IN DİĞER AÇIKLAMALARI EKLENDİ.
5 Şubat 2021 Cuma 00:00:26