Haber Arşivi
Tren Yolunda Alt Geçit Çalışması Başladı
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde tren yolunda alt geçit çalışmalarına başlanıldı.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:06:35Alman Thyssenkrupp 5 Bin Kişiyi Daha İşten Çıkaracak
Alman çelik üreticisi ve teknoloji firması ThyssenKrupp, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ekonomi üzerindeki olumsuz etkisi nedeniyle gelecek yıllarda 5 bin kişinin işine daha son vereceğini duyurdu.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:06:09CHP yandaşı Sözcü yine baltayı taşa vurdu! “Rektör babanın talihli oğlu” başlıklı haberi de yalan çıktı
CHP yandaşı Sözcü Gazetesi'nin bir yalan haberi daha ifşa oldu. Fatih Sultan Mehmet (FSM) Üniversitesi Rektörü Muhammed Fatih Andı’nın oğlu Ahmet Fatih Andı, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Sözcü Gazetesi’ni yalanladı ve “İddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Haber metni, Sözcü hempâsı başka haber platformlarında ekleme, çıkarmalarla yeniden tedavüle sokulmuş ve olay daha da çarpıtılmıştır. Sınava bile girmeden, Sözcü ve sosyal medya hesapları üzerinden sınavın yapıldığı, benim kazandığım şeklinde verilmiştir” dedi.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:06:03Samsun'da Gökkuşağı Güzelliği
Samsun’da güneşin batmasına yakın ortaya çıkan gökkuşağı görenleri hayran bıraktı.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:06:03GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi Açıklaması
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, girişimci kadınları kutlayarak tüm kadınları girişimci olmaya davet etti.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:05:45Feribot Saatlerine Sokağa Çıkma Yasağı Düzenlemesi
TUNCELİ – Tunceli’nin Pertek ve Çemişgezek ilçeleri ile Elazığ arasındaki feribotların hareket saatleri hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle yeniden düzenlendiği bildirildi.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:05:37Samsun'da Bir Evde 560 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
Samsun’da bir evde arama yapan narkotik polisi 560 adet uyuşturucu özelliği bulunan sentetik ecza ele geçirdi.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:05:34Ermenistan'ın Çekilmeye Başladığı Ağdam'a Azerbaycan Askerleri Yerleşiyor
Azerbaycan ordusu, Ermenistan’ın boşalttığı Ağdam’a yerleşmeye başladı.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:05:27Tarsus'ta Sürücülere Yönelik Korona Virüs Farkındalık Etkinliği Yapıldı
19) korunma tedbirleri kapsamında vatandaşları maske kullanımına teşvik etmek amacıyla farkındalık çalışması yaptı.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:05:16Ukrayna Açıklaması 'Korona Virüs Aşısının Bize Maliyeti 14 Dolar'
Ukrayna Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, yakın zamanda ülkeye gelecek olan korona virüs aşısının maliyetinin 14 dolar olduğu açıklandı.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:04:59Ekonomistler, Merkez Bankası Kararını Değerlendirdi
AA Finans Analisti ve ekonomis Haluk Bürümcekçi: 'Benzer gelişmekte olan ülkeler için beklenen enflasyona göre hesaplanan ve son durumda yüzde 0,6 civarı olan ortalama reel faizin 23 puan civarı üzerine çıkmamız, TL'de değer kaybı baskısını azaltma ve TCMB rezervlerinin cari açık finansmanı için erimeye devam etmesini engellemek için yardımcı olacaktır' Virtus Glocal Yönetici Ortağı İnanç Sözer: 'Bugünkü karardan sonra önümüzdeki seneye dair tahminler bir miktar iyileşecekken, dolar/TL'de de bir müddet 7,75 tepe olmak üzere peyderpey 7,0 seviyesine doğru geri çekilme olacağını tahmin ediyorum' Özyeğin Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve ekonomist Gizem Öztok Altınsaç: 'Merkez Bankası üzerine düşen ilk adımı attı, bundan sonrasında döviz rezerv yönetiminin de nasıl şekilleneceğini piyasa yakından takip edecek. Mali alanda ve bankacılık tarafında da atılması gereken adımlar var' Deniz Yatırım Strateji Bölüm Müdürü Orkun Gödek: 'İlk kez PPK metnine giren ifadelerin taşıdığı mesajlar ciddi yönlendirme niteliğinde' Econs Kurucu Ortağı ve ekonomist Ferhat Yükseltürk: 'Net, anlaşılır, sade ve enflasyon hedeflemesi vurgusunun yoğun olduğu bir karar metni ortaya çıktı. Öngörülebilirlik açısından kıymetli ve değerli bir karar alındı'
19 Kasım 2020 Perşembe 17:04:3194 Yaşındaki Emekli Öğretmen Birikimi İle 5 Solunum Cihazı Aldı
DÜZCE – Korona virüs salgınına yakalanarak hastanelerde yoğun bakımda yatan hastalar için kullanılan solunum cihazları için Türk Kızılay Düzce Şubesi, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne 5 adet solunum cihazı bağışı yaptı. Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’da salgınla mücadele kapsamında vatandaşlara çağrıda bulunarak “İşimiz olmadığı halde sokaklara çıkmayalım” dedi.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:04:30Ereğli Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:04:29Nizip'te Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi'ne Yoğun İlgi
Kültür ve Turizm Bakanlığınca hayata geçirilen proje kapsamında Çanakkale'den yola çıkan ve Çanakkale Savaşları'ndan kalma objelerin ve dijital gösterilerin sunulduğu Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Tırı Gaziantep'in Nizip ilçesinde büyük ilgi gördü.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:01:30ABD'de İşsizlik Maaşı Başvuruları Arttı
Ülkede ilk kez işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı, geçen hafta 31 bin kişi artarak 742 bine yükseldi Beklentilerin aksine artış gösteren verinin, 707 bin olması tahmin ediliyordu.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:01:28Yalova'da Uyuşturucu Operasyonları
Aralık ayı içinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 65 kişiden 3'ü tutuklandı, kesinleşmiş hapis cezası olan 5 kişi yakalandı.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:01:20Avrupa Judo Şampiyonası Başladı
Çekya'daki organizasyonun ilk gününde tatamiye çıkan 4 milli judocu, madalyanın uzağında kaldı.
19 Kasım 2020 Perşembe 17:01:12Davutoğlu'nun Randevu Talebine, Bahçeli'den 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' Şartlı Yanıt
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin 'Tam Demokrasi İçin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi' önerisiyle ilgili görüşmek üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den randevu talebinde bulundu MHP'den bu talebe olumsuz yanıt verilirken, 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' konusundaki bir görüşme için randevu oluşturulabileceği belirtildi.
19 Kasım 2020 Perşembe 16:58:31CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan 'Alaattin Çakıcı' Açıklaması Açıklaması
'(Alaattin Çakıcı'nın sosyal medyadaki paylaşımı) Siyaset kurumu eğer gidip de bir mafya mensubuna sahip çıkıyorsa burada bir sorun var demektir. Demokrasi, hukuk açısından sorun var demektir. Bunları aşmalıyız'
19 Kasım 2020 Perşembe 16:58:30Mersin Valisi Ali İhsan Su'dan Gülnar'a Ziyaret
İçel Valisi Ali İhsan Su, Gülnar ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi.
19 Kasım 2020 Perşembe 16:58:28Başkan Yalçın Açıklaması 'Çocuklarımız Her Şeyimiz, Her Şeyimiz Çocuklarımız İçin'
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
19 Kasım 2020 Perşembe 16:57:38'Allah da Ülkücüler de Beni Affetsin' Diyerek İstifa Etti
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Elazığlı siyasetçi Yavuz Temizer, İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.
19 Kasım 2020 Perşembe 16:57:33Mezitli'de Çocuklar Haklarını Savundu
İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen Çocuk Hakları Günü etkinliğine katıldı.
19 Kasım 2020 Perşembe 16:57:29Sungurlu'da Okul Servisleri Denetlendi
Çorum’un Sungurlu ilçesinde taşımalı eğitim okul servis araçları denetlendi.
19 Kasım 2020 Perşembe 16:57:15Tarsus'ta Yanan Çadırda Maddi Hasar Oluştu
İçel’in Tarsus ilçesinde içinde yaşam malzemeleri bulunan çadırda çıkan yangında, maddi hasar oluştu.
19 Kasım 2020 Perşembe 16:56:28