Haber Arşivi

Mansur Yavaş İşçilere Neden İkramiye Verilmediğini Açıkladı Açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başkanlığında Ağustos ayı toplantısının 1. oturumunu gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin işçilere neden bayram ikramiyesi verilmediğine yönelik sorularına da açıklık getiren Başkan Yavaş, “8.5 milyar liralık borcu ben yapmadım. Belediyenin geliri belli gideri belli. Şirketleri vermiyorsunuz ama ikramiye öde diyorsunuz” dedi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:01:36

Reklam Filminde Oynayan Bursalı Çocuklara Zanzibar Sürprizi

İHH İnsani Yardım Vakfının Kurban Bayramı reklamında oynayan Bursalı 3 çocuk, vakıf yetkililerince götürüldükleri Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti'nin Zanzibar Adası'nda yetim çocuklara bayramlık hediye etti İHH İnsani Yardım Vakfı Prodüksiyon Birimi çalışanı Mehmet Akif Güler: 'Bursalı çocuklar, Zanzibar'daki yetim çocukların evlerine gittiği zaman kendi hayatlarıyla kıyaslayıp ne kadar büyük nimetlere sahip olduklarını gördüler. Oradaki çocuklarla arkadaşlık kurdular'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:01:35

Alemdaroğlu, Modern Sanayi Sitesi Projesi Ve Yaptıkları Çalışmaları Her Kesime Anlatıyor

Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Alemdaroğlu ve beraberindekiler TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ile bir araya gelerek Modern Sanayi Sitesi Projesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:01:07

Babadağ Bayramda 'Uçmak' İsteyenlere Hazırlanıyor

Her yıl çok sayıda macera tutkununun atlayış yaptığı 1965 rakımlı Babadağ, Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akçay:'Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 8 bin uçuş yapıldı. Bu bayramda uçuş sayısının 10 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:01:06

'Okçulukta Dünya Sıralamasında İlk Beşteyiz'

Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin: 'Dünya sıralamalarında hem takım hem de bireysel sporcularımız ilk beşin içerisinde yer alıyor'Yaptığımız çalışmalar ve sporcularımızın gösterdiği performans, olimpiyat kotasını almayı başardıktan sonra olimpiyatlarda da madalyanın favorisi olacağımızı gösteriyor'.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:00:36

Türk Dağcı Avrupa'nın Zirvesine Tırmandı

Teknopark İstanbul çalışanı profesyonel dağcı Burak Saral, 7 kıtanın en yüksek 7 zirvesine ulaşma hedefi doğrultusunda, ekibiyle beraber Avrupa’nın en yüksek noktası olan 5 bin 642 metre yüksekliğindeki Elbrus Dağı'nın zirvesine çıktı Saral, ekibiyle tırmandığı zirvede, Türk bayrağı ve Teknopark İstanbul bayrağını dalgalandırdı Burak Saral:'Doğru ekipmanlara sahipseniz, doğru eğitimleri aldıysanız, vücut olarak zor şartlara dayanıklıysanız, Elbrus Dağı'na tırmanmak kolay'.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:00:35

Enterprise Türkiye'den ücretsiz araç kiralama fırsatı

Dünyanın en büyük araç kiralama şirketlerinden Enterprise Rent-A-Car’ın Türkiye iştiraki Enterprise Türkiye, Toyota Türkiye gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında bir kiralama kampanyası başlattı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:00:07

Kurban Bayramı'na Doğru

Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde gerekli tedbirleri aldıklarını bildirdi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:00:06

Karataş, Bayramda 200 Bin Ziyaretçi Ağırlayacak

Adana’nın Karataş sahili Kurban Bayramı’nda 200 bin ziyaretçi bekliyor. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, başta Almanya olmak üzere dünyanın birçok bölgesinden misafirler ağırladıklarını gün geçtikçe yapılacak turizm aktiviteleriyle lokasyonu arttıracaklarını söyledi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:59:36

İnegöl'de Vatandaşlar, PTT Şubelerindeki Yoğunluktan Şikayetçi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde vatandaşlar, PTT şubelerindeki yoğunluktan şikayetçi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:59:36

Şans Yüzüne Üçüncüde Güldü

İzmir'de karaciğer nakli için organ bekleyen ve iki kez hazırlık yapılmasına rağmen yaşanan sorunlar nedeniyle operasyonu gerçekleştirilemeyen Emine Kırçıl, üçüncü bağışla sağlığına kavuştu Emine Kırçıl:Şanslı bir hasta olduğuma inanıyordum. Umudumu hiç kaybetmedim, hayata hiç küsmedim. Kendi kendime 'Bugün çıkmaz ama yarın mutlaka çıkar' diyordum. Öyle de oldu' Doç. Dr. Ömer Vedat Ünalp:Bir hastaya üçüncü kez karaciğer teklif edilmesi güzel ama bazı hastalarımıza bağış azlığı nedeniyle bir kere bile kadavradan uygun nakil bulunamıyor. Mutlaka kadavradan organ bağış oranını artırmalıyız'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:59:08

Tunus'ta Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Sürpriz Aday

Tunus’taki Nahda Hareketi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Abdulfettah Moro’yu Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:59:05

AK Parti Milletvekilleri Açıklaması 'Van'ın Kalkınması Ortak Gayemizdir'

AK Parti Van milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar ve Abdulahat Arvas, AK Parti’nin siyaset tarzının insan ve hizmet odaklı olduğunu ifade ederek, “Bizlerde bu şiarla Van’ı geleceğe taşımak ve daha yaşanılabilir, müreffeh bir kent için yorulmadan çalışacağız” dediler.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:58:36

Meksika'da Darphane Soygunu

Silahlı kişiler, darphaneden yaklaşık 14 milyon lira değerinde eski altın para çaldı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:58:35

Yüksekova'da 107 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 107 kilo 660 gram eroin ele geçirildi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:58:06

Ticaret Savaşında Yeni Cephe Kurlar Üzerinden Açıldı

ABD Maliye Bakanlığı'nın 1994'ten sonra Çin'i yeniden 'kur manipülatörü' olarak ilan etmesinin ardından, Çin'in 'ABD'den tarım ürünü alımını durdurduğunu açıklaması' ticaret savaşında yeni bir safhaya geçilmesini beraberinde getirdi ABD Maliye Bakanı Munchin'in, Çin'in yuan üzerindeki son müdahaleleriyle parasını devalüe ettiği ve haksız rekabete yol açtığı gerekçesiyle IMF'ye başvuru yapılacağını bildirmesi ise iki ülke arasındaki sorunun uluslararası kurumlara taşındığını ve hamlelerin giderek sertleştiğini gözler önüne serdi IMF'nin geçen ay yayımladığı bir raporda, 'Çin parası olması gereken seviyelerde, hatta biraz daha değerli' değerlendirmesine yer vermesi, fonun mevcut görüşü için ipucu verse de bundan sonraki aşamada ne yapacağı merak ediliyor Bir ülkenin kur manipülasyonu yapıp yapmadığına dair ödemeler dengesi, dış ticaret ve döviz alımına ilişkin belirtilen kriterlerden herhangi birinin aşılması durumunda ABD Maliye Bakanlığı, o ülkeyi gözlem altına alabiliyor Yılın ilk yarısında ABD ile Çin arasındaki mal ticareti Çin lehine 167 milyar dolar civarında seyrederken, bu durum Çin'in kur manipülatörü olarak gözlem altına alınması için gerekli şartı da sağlamış oluyor.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:58:05

Uzmanlardan Uzun Yol Uyarıları

Uzmanlar, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkacak vatandaşları araç ve lastik bakımına dikkat etmeleri ve özellikle seyir sırasında cep telefonundan uzak durmaları konusunda uyardı TOBFED Genel Başkan Yardımcısı Orhan Ağca:Bayram nedeniyle çok sayıda vatandaşın tatil trafiği oluşturmasını bekliyoruz. Tatile çıkan vatandaşların can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmalarını istiyoruz' TOBFED Genel Koordinatörü Bahadır Akçay:Ülkemizde de özellikle sosyal medya bağımlıları direksiyon başında trafik canavarına dönüşüyor. Özellikle uzun yolculuklarda mola verene kadar cep telefonundan uzak durulması gerekli'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:57:35

Başkan Kocaman, Vatandaşlarla Voleybol Oynadı

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, yaptığı ziyaretlerin ardından vatandaşlarla voleybol oynadı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:57:06

GÜNCELLEME - Kabil'de Bombalı Saldırı

Polisi hedef alan saldırıda 95 kişi yaralandıYARALI SAYISI GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:57:06

Ölüm Sokakta Yakaladı

Antalya’da 56 yaşındaki adam sokak ortasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:56:35

Çıkış Yolu Milli Üretimde

TÜSAYDER çatısı altında dernekleşen satınalma profesyonelleri ülkenin geleceğini masaya yatırmaya hazırlanıyor. IX. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi öncesi TÜSAYDER Başkanı Murat Altun, "Bu zor günlerde ülkemize, milli birlik ve beraberliğimize destek çıkıyoruz. Çıkış yolu yerli ve milli üretime bağlı" diye konuştu.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:56:35

Avrupa Borsaları

Avrupa borsaları, güne alış ağırlıklı başladı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:56:06

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

İki operasyonda 4 şüpheli yakalandı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:56:05

Büyükşehir Gençlerinden 'Bez Bebek' İncelemesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi gençlik birimi mensupları, Keles’in Sorgun Köyü’nde bulunan ve bölgenin giyim ile kuşamını, kültürünü temsil eden bez bebeklerin üretildiği atölyeyi gezdi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:55:39

Gümrükten Uyuşturucu Geçirmek İsteyen Şahıs Yakalandı

Eskişehir’de, gümrükten uyuşturucu geçirilmeye çalışan bir şüpheli yakalandı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   10:55:37

 1  2  ...  54  55  56  ...  66  67