Haber Arşivi

Eskişehir'de Aranan FETÖ Zanlısı Sakarya'da Yakalandı

Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan kadın şüpheli, Sakarya'da yakalandı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:08:36

Ölmek Üzere Olan Eşeğe Dağda İlk Müdahale

Karaman’ın Kılbasan köyünde dağda rahatsızlanarak ölmek üzere olan eşeğe veteriner hekim müdahalede bulunarak tekrar hayata bağladı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:08:06

Çin-ABD Çekişmesi Türk Çiftçisine Yarayacak

Çin'in ABD'den tarım ürünleri alımını geçici olarak durdurması, Türkiye'nin bu ülkeye tarım ürünleri ihracatı yapması için fırsat yarattı DEİK TürkiyeÇin İş Konseyi Başkanı Murat Kolbaşı: 'ABD ile Çin arasındaki bu gerginlik Türkiye için bir fırsat olabilir. Turunçgiller başta olmak üzere, Türkiye'de yetişen bütün yaş sebze ve meyveler ile tahıllarda potansiyel var' Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: 'Yakın zamanda Çin'den bir heyeti Türkiye'de misafir etmeyi düşünüyoruz. Oradaki gelişmelere bağlı olarak biz de Çin'i gündemimizin öncelikli maddesine aldık'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:08:05

Samsun'da DEAŞ Operasyonu

Operasyonda yabancı uyruklu 4 şüpheli gözaltına alındı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:07:37

Başkan Kanar'dan Sert Açıklama

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, İYİ Parti İlçe Başkanı Tevfik Demir’in Adnan Menderes Meydanı’nda yaptığı ve ağır ithamlarda bulunduğu basın açıklamasına sert bir dille cevap verdi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:07:35

Ulaşımda Bayram Önlemleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan:Bayram tatili dolayısıyla milyonlarca vatandaşımız yola çıkacak. Yollarda yaşanacak yoğunluk nedeniyle Bakanlık olarak kara, deniz, hava ve demir yollarında tüm önlemlerimizi aldık' 'Amacımız vatandaşın bölünmüş yollar, YHT'ler, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış havalimanlarıyla sevdiklerine kavuşmasıdır. Vatandaşlarımızdan tek bir isteğimiz var. Her zaman uymamız gereken trafik kurallarına bayram gibi yoğun zamanlarda daha da özen göstersinler, kimsenin bayramını acıya dönüştürmesinler'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:07:07

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Verdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu, 10. Yıl mezunlarını törenle verdi. Mezuniyet töreninde konuşan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu öğrencilere, “Daha iyisini, hak ettiğiniz işi bulana kadar muhakkak boş durmayın. Kendinizi, kendi alanınızda özellikle geliştirin” dedi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:07:06

Akdeniz Belediyesi, Çocuklar İçin 4 Portatif Havuz Kuruyor

MERSİN – Akdeniz Belediyesi, çocuklar için İçel’de ilk kez 4 mahalleye portatif yüzme havuzları kuruyor. Çocuklara verdiği sözü tutan Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, havuzların açılışını bayram öncesinde çocuklarla birlikte yapacak.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:06:35

ÖTO, Tur Acentalarını Birgi Ve Gölcük'te Ağırladı

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)’ın Ege Bölgesi acenta sahiplerinden oluşan yaklaşık 25 kişilik bir ekibi Birgi ve Gölcük’te ağırladı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:06:07

Darıca Zabıtası Bayram Öncesi Denetimleri Artırdı

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Kurban Bayramı öncesi halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren fırın ve pastanelerin imalathaneleri ile gıda üretim ve satış yerlerinde denetimlerini artırdı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:06:06

Muş Belediyesinden Geçici Asfalt Çalışması

Muş Belediyesi, altyapı projesi kapsamında kazı ve döşeme çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Caddesi’nde geçici asfalt çalışması başlatıldı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:06:06

Çeşme-Atina Seferleri Mehterle Başladı, İflasla Bitti

Çeşme ile Atina’nın Lavrion Limanı arasında 30 Haziran’da mehterli törenle başlayan feribot seferleri, kısa süre sonra iki kez "teknik nedenler" ileri sürülerek ertelenirken rezervasyon yaptıran mağdurlara gönderilen mesajlarla, şirketin tasfiye sürecine girdiği belirtilerek iflas duyurusu yapıldı.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:05:37

Atay Uslu Açıklaması' Antalya'nın 2 Yılını Heba Edecekler '

Antalya’nın Kaş ilçesine yapılan yatırımları değerlendiren AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, " Şimdi görüyorum bazı muhalefet belediye başkanları borç edebiyatı ile ihalesi yapılmış yatırımları iptal ediyorlar, hatta 2021’e kadar yatırım yapmayacaklarını ve 2021’de yatırımlara başlayacaklarını, bu kararı da bir marifet gibi ifade ediyorlar. Bu nasıl bir marifet? Antalya’nın 2 yılını heba ediyorlar." dedi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:05:36

Turizmcilerden önemli açıklama!

Türkiye Otelciler Federasyon Başkanı Osman Ayık: 'Ramazan Bayramı'nda 5 milyon civarında bir hareketlilik yaşadık, Kurban Bayramı'nda da bunun üstüne çıkar diye düşünüyoruz. Ekonomik boyut da birkaç milyar liranın üstüne çıkar' Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ülkay Atmaca: 'Tatiller uzatılmamasına rağmen Türkiye'nin dört bir tarafındaki tesislerin çok büyük bölümünde oteller doldu, boş yer bulmak çok zor'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:05:06

Büyüközer Açıklaması 'Boykota Rağmen İnsanlar Öldürülmeye Devam Ediliyor'

GİMDES Başkanı Dr. Hüseyin Kami Büyüközer, çeşitli konulardan dolayı İslam aleminin boykot çağrıları yaptığına dikkat çekerek "Boykotlara rağmen bu firmalar bundan güçlenerek çıkıyorlar" dedi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:05:06

Göz Kapak Sarkmasına Dikkat

Estetik Cerrah Op. Dr. Defne Erkara, göz kapaklarındaki sarkma ve torbalanmaların pek çok kişinin problemi olduğunu belirterek, “Sadece estetik olarak değil görme yetisini azaltması yönünden de tedavi edilmesi gerekiyor” dedi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:04:06

Aras Kargo'ya Uluslararası Bir Ödül

Doğa Dostu vizyonu doğrultusunda üç yıldır Türkiye’nin kıyılarını temizleyen Aras Kargo, bu çalışmasıyla The International CSR Excellence Awards’ta ödüle layık görüldü. Aras Kargo’nun gönüllü çalışanlarından oluşan Doğa Dostu Araslar platformu, TURMEPA Deniz Temiz Derneği işbirliği ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kıyıları temizleyerek, toplamda 3 tondan fazla atığın çevreyi kirletmesini önledi.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:04:05

Bursaspor'dan SMS Kampanyası

'Yeniden Zirveye' sloganıyla başlatılan kampanyada atılan her SMS, kulübe 16 lira destek sağlayacak.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:03:35

Sakarya Millet Bahçesine Kavuşuyor

Sakarya'da, eski Atatürk Stadı'nın yıkılmasıyla 62 dönümlük alanın, içerisinde yürüyüş, spor ve oturma alanları, millet kıraathanesi, sahne ve su kaynakları gibi birçok donatının yer alacağı millet bahçesinin yıl sonuna kadar tamamlanması için çalışmalar devam ediyor Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce:'(Millet bahçesi) Cumhurbaşkanımızın göz nuru gibidir. O göz nurunun en iyi şekilde hayata geçirilmesi için kollarımızı sıvadık, gece gündüz millet bahçesinin oluşması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:03:06

Bayrama Giden Suriyelilerin Sayısı 33 Bin Oldu

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Kilis’ten Suriye’ye yakınlarının yanına gidenlerin sayısı 33 bine ulaşırken, gidişler devam ediyor.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:03:05

Yargıtay, Akaryakıt Sevkiyatında Işık İhlalini Haklı Fesih Gerekçesi Saydı

Yargıtay 22. Hukuk Dairesi, akaryakıt sevkiyatı sırasında kırmızı ışık ihlali yaptığı, yüksek süratle araç kullandığı gerekçesiyle işten çıkarılan tanker şoförünün iş sözleşmesinin haklı nedenle feshedildiğine hükmetti, kıdem ve ihbar tazminatına karar veren yerel mahkeme kararını bozdu Dairenin kararında, araçta taşınan akaryakıtın yanıcı ve patlayıcı özelliği düşünüldüğünde meydana gelecek en basit bir kazanın dahi çok ağır sonuçlara yol açacağının, iş yeri ve iş güvenliği bakımından tehlike oluşturacağının kabul edilmesi gerektiği vurgulandı

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:02:37

Yemen'de Ordu İle Husiler Arasında Çatışma Açıklaması 20 Ölü

Yemen ordusu, ülkenin güneyindeki Dali vilayetinde çıkan çatışmada Husilerden 20 kişinin öldüğünü duyurdu.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:02:36

Kur'an Kursunda, Tatilin Keyfini De Çıkarıyorlar

Diyarbakır'da Hazreti Ali Cami ve Gençlik Merkezinde açılan yaz Kur'an kursuna gelen bin 400 çocuk, aynı zamanda sosyal ve sportif etkinliklere katılıyor Merkezde judo, resim, satranç öğrenen, serinlemeleri için havuza götürülen öğrencilere, şehirdeki tarihi mekanlar da gezdiriliyor Öğrenci Azra Nur Genç: 'Burası Kur'an'ı daha iyi öğrenmemi sağladı. Ayrıca resim, judo ve satranç kursuna katılıyorum. Kardeşimle gelip burada çok güzel vakit geçiyoruz'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:02:36

Yabancıların Gözüyle Türkiye - Hollandalı Hillen Sokak Hayvanlarının 'Koruyucu Meleği' Oldu

İngiltere'de yüksek lisans eğitimi sırasında Alp Ayaydın ile tanıştıktan sonra evlenip Aydın'a yerleşen Hollandalı Lisanne Hillen, sokak hayvanlarının beslenmesinden bakımına her şeyiyle ilgileniyor Hillen:Sokak hayvanlarına düzenli olarak su ve yemek götürüyorum. Onlardan çok büyük enerji alıyorum. Onlar benim çocuklarım gibi'

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:02:06

Senarist Umur Bugay Yarın Toprağa Verilecek

Bugay'ın cenazesi, Şakirin Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

7 Ağustos 2019 Çarşamba   11:02:05

 1  2  ...  53  54  55  ...  66  67