Mersin Protokolü İftarda Buluştu

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent protokolünün katıldığı iftarda yaptığı konuşmada, “Ramazan, gittiğiniz her yerde insanları bir araya getiren, birleştiren, buluşturan, kaynaştıran çok önemli bir ay. İstiyoruz ki, gittiğimiz her yerde hepimiz Ramazan’ın feyzinden, bereketinden faydalanalım” dedi.

Mersin Protokolü İftarda Buluştu
İçel Büyükşehir Belediyesi, kent protokolünü Ramazan ayının 12. gününde iftarda bir araya getirdi. Tasavvuf musikisi dinletisi ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Başkan Kocamaz, bereket ayı olan Ramazan ayının himmetinden hep birlikte faydalanılması gerektiğini vurgulayarak, “Gerçekten İçel’de yaşıyor olmaktan, burada doğup büyümekten ve İçelliye hizmet etmekten çok büyük bir onur duyuyoruz. İçel bir barış kenti, bir huzur kenti, bir uyum kenti. İnsanlar birbiriyle hoşgörü içerisinde ilişkilerini kurabiliyor ve yeryüzü cenneti İçel’in nimetlerinden faydalanabiliyor. Biz de İçel’de bu birlikteliği daha da taçlandırmak, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirirken bölgenin mahalli müşterek ihtiyaçlarını gidermek konusunda yoğun bir gayret içerisindeyiz. Gerçekten İçel’de idari kademede bir uyum var. İçel’in problemlerini hep birlikte paylaşıyoruz ve bu problemlerin çözümü konusunda hep birlikte hareket ediyoruz. Ben bu konuda da başta Sayın Valimiz olmak üzere İçel’in bir adım daha ileriye gitmesi için destek veren, çaba gösteren bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İftra programına İçel Valisi Özdemir Çakacak’ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İçel Milletvekili Oktay Öztürk, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İçel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, İçel Sahil Güvenlik Komutan Vekili Albay İlker Karaman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, meslek odalarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile hâkimler ve savcılar katıldı.

Kaynak: İHA