Haber Arşivi

Başbakan Yıldırım Açıklaması (6)

'(Fırat Kalkanı Harekatı) Bundan sonra gerek DEAŞ'a yönelik gerek başka bir şekilde bizim güvenliğimizi tehdit edecek bir şey olursa, herhangi bir icraat yaparsak, bu yeni bir harekattır. Yani Fırat Kalkanı Harekatı bitmiştir, bundan sonra ihtiyaç olması halinde artık yapılabilecek bir hareket artık başka bir isimle anılacak' 'Yabancı düşmanlığı, Türk düşmanlığı, İslam düşmanlığı, bizim gelecekte birlikte yol yürümemizi kolaylaştıracak şeyler değil, çok daha zorlaştıracak şeylerdir. O yüzden tabii ki bu halk oylama süreci sona erdikten sonra, bu işleri oturacağız, konuşacağız. Seçenekler o gün ortaya çıkar' '(Avrupa'daki bazı gazetelerdeki Türkçe haberler) Gazetelerini Türkçe çıkarmaya başladılar. Bu sayede Türkçe de öğrendiler. Ne için? Neden 'Hayır' verilmesi gerektiğini anlatmak için Türkçe gazete çıkarıyorlar. Bu ne demektir? Bu, apaçık Türkiye'nin içişlerine karışmaktır. Türkiye'de yapılacak halk oylamasını 'Hayır' çıkması yönünde etkilemektir' ' Münih Güvenlik Konferansı'nda bizim MİT Başkanı ile onların istihbarat teşkilat başkanı bir araya geldi. FETÖ konusunda bir dosya verdiler, bizim MİT Başkanımız. İstihbarat kuruluşları arasında böyle bir bilgi değişimi olur. Almanya'daki bu bilgiler Hükümet kaynaklarına verildi ve onlar da bunu kullandılar. Bu, bir kere çok etik bir şey değil, istihbarat raconunda olmayan bir şey değil'

29 Mart 2017 Çarşamba   23:51:49

'16 Nisan Milletimizin Geleceğidir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun: '16 Nisan milletimizin geleceğidir. Parlamenter sistemden ne zarar gördük diyorlar. Bu zararın yüzlerce örneği var. Örneğin hiçbir cumhurbaşkanımızı problemsiz seçemedik. 2001'de anayasa kitapçığı fırlatıldığında 23 banka battı. O bankalardan yalnızca birinde batan para sadece Konya Büyükşehir Belediye bütçesinin 100 katı kadardı'

29 Mart 2017 Çarşamba   23:50:49

Memur-Sen'den Diyarbakır Buluşması

MemurSen Genel Başkan Yalçın: '16 Nisan sıradan bir tarih değil. Duyarsız kalmak, inisiyatif almamak, bu süreçte rehavete kapılmak bu işe vakıf olmamak demektir. Onun için 'tercih evet' çalışmasında ter akıtmayı kendimize tarihin bize yüklediği bir sorumluluk olarak gördük” 'Diyarbakır çukurların vesayetini bitirmiş bir ildir. Diyarbakır 16 Nisan’da bu ülkede millet iradesi üstündeki vesayeti ilanihaye bitirecek en önemli güç merkezidir” “Hayır demek PKK’ya bayram yaptırmak demektir, hayır demek FETÖ’ye göbek arttırmak demektir, hayır demek Hollanda’ya lokma döktürmek demektir. Onun için meseleyi görmek evet için çok çalışmak durumundayız”

29 Mart 2017 Çarşamba   23:46:52

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü, 1 Yaralı

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında Afganistan uyruklu bir çocuk yaşamını yitirdi.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:45:53

'Cumhurbaşkanlığı Sistemi Ve Yeni Anayasa' Paneli

SETA İstanbul Koordinatörü Altun: 'Batı, 2007'den sonra Erdoğan'ın aklı kendilerinden almadığını ve siyasi meşruiyetini halktan aldığını görünce baskıyı giderek attırdı. 15 Temmuz bu baskının sonucuydu' Daily Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Karagöz: 'Yeni sistemle darbe ihtimali çok azalacak, asker darbe yapmak için meşru bir zemin bulamayacak' Star Gazetesi yazarı Kökce: 'Makyajı dökülmüş Avrupa değerlerinin hiç de demokratik, insan haklarını öncelemeyen değerler olduğunu görüyoruz'

29 Mart 2017 Çarşamba   23:42:52

Amerikan kanalından FETÖ'nün karanlık yüzünü anlatan haber

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu para akışını soruşturduğu belirtildi.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:40:03

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e Tren Müjdesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: 'Kars'tan batıya giden tren yükünün Karadeniz'e de gitmesi gerekir. Dolayısıyla Kırıkkale, Çorum, Samsun'a, Erzincan'dan Trabzon'a bağlantı yapacağız' 'Ülkemizi yüksek hızlı trenle tanıştırdık. Artık ülkemiz, Avrupa'nın 6'ncı, dünyanın 8'inci yüksek hızlı tren işletmecisi olan bir ülke. Ama 'Ankara, Konya, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli'nin bağlanmış olması bize yetmiyor' diyoruz' 'Bu projelerin en önemli halkalarından biri de Londra'dan kalkan bir trenin Pekin'e gidebilmesi için BaküTiflisKars (BTK) Demiryolu Projesi. Bu proje bölgemiz ve Kars için çok önemli. İnşallah haziranda işletmeye açıyoruz' 'İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı dünyanın en büyük havalimanı olacak. Bütün bu projelerin taçlanma noktası olacak bu havalimanı yılda 200 milyon yolcuya hizmet edecek. Kullanım alanı 76,5 milyon metrekare, dile kolay. Malta diye bir ülke var, bu ülkenin yüzlerce katı büyüklükte'

29 Mart 2017 Çarşamba   23:39:23

Bagaj cinayetinden taciz çıktı

DENİZLİ’nin Merkezefendi İlçesi’nde, yol kenarındaki hafif ticari aracın bagajında boğazı kesilerek öldürülen 51 yaşında Mustafa Ilçak’ın, taciz ettiği bir kadın ve iki yakını tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:38:47

TİKA, Macaristan'da Gül Baba Türbesini Restore Ediyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA), Macaristan'da Osmanlı dönemi eseri Gül Baba Türbesi'nin restorasyonuna 3 milyon avro destek vereceği bildirildi.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:35:53

ABD'nin Afganistan Büyükelçiliğinde Uyuşturucu Kullanan 6 Çalışan İşten Atıldı

ABD'nin Afganistan'ın başkenti Kabil'deki Büyükelçiğinde çalışan altı görevlinin uyuşturucu kullandığı ya da bulundurduğu gerekçesiyle işine son verildiği bildirildi.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:32:23

Fed Yetkililerinden 'Şahin' Açıklamalar

Boston Fed Başkanı Rosengren: 'Fed'in yılın geri kalanında toplantı aşırı faiz artırmasının uygun olacağına inanıyorum' San Francisco Fed Başkanı Williams: 'Bu yıl toplamda üçten fazla faiz artışı olasılığını göz ardı etmiyorum'.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:30:24

Kılıçdaroğlu apartman yönetimi toplantısına katıldı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü'nde gerçekleşen toplantıda site sakinlerinin sorularını yanıtladı.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:30:23

Suriye'de Kuşatma Altındaki Bazı Bölgelerde Tahliye İçin Anlaşma Sağlandı

BM, Suriye'de tarafların kuşatma altındaki Madaya, Zabadani, Fua ve Kafraya'dan sivillerin tahliyesi konusunda anlaştığını duyurdu BM'nin anlaşmanın tarafı olmadığı belirtildi.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:28:53

Ahmet Ertegün'ün Ölümünün 10. Yılı

Üsküdar Belediyesi, dünyaca ünlü müzik adamı Ertegün'ü ölümünün yıl dönümünde düzenlediği saygı konseriyle andı.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:26:23

New York Borsası 'Karışık' Kapandı

New York borsası, Dow Jones Sanayi Endeksindeki düşüşün petrol fiyatlarındaki artışla dengelenmesiyle günü karışık seyirle tamamladı.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:19:52

Sivas Belediyespor Başkanı'na bıçaklı saldırı

Kavgada, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'un kulüp başkanı Turhan Tunahan yaralandı

29 Mart 2017 Çarşamba   23:17:23

Aydın'da Erkek Cesedi Bulundu

Kuşadası ilçesinde dağlık alanda bir erkek cesedi bulundu.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:16:23

Basketbol Açıklaması FIBA Şampiyonlar Ligi

MHP Riesen: 53 Banvit: 59 Banvit, Dörtlü Final'e yükseldi.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:13:52

Almanya Rakka'da sivilleri vurdu

Alman Hava Kuvvetlerinin, Rakka kenti yakınlarındaki bir köyde okula düzenlediği hava saldırısında 33 sivilin öldüğü ortaya çıktı.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:07:21

Bozüyük Şehir Müzesi Açıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde belediye tarafından ilçeye kazandırılan Şehir Müzesi’nin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:06:23

'Esed Ve İran Barışın Önünde Büyük Bir Engel'

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley: 'Esed gitsin mi kalsın mı tekrar bunlara girmeyeceğim ama Beşşar Esed ve İran, Suriye krizinin çözümü önünde büyük bir engel''Esed rejimi, Rusya ve İran ile Halep'in doğusundaki bütün hastaneleri yok etti. 250 bin insan acı çekti. Bunlar savaş suçudur'

29 Mart 2017 Çarşamba   23:05:54

Aydın'da 3 Genç Yağmurda Islanan Yaşlı Adamın Portakal Satmasına Yardım Etti

Nazilli ilçesinde 3 üniversite öğrencisinin, yağmurlu havada portakal satan 73 yaşındaki adama yardım etmesi takdir topladı Öğrencilerden Mirza: 'Yağmurun altında kalmasın, bir an önce evine gitsin dedik. Ne olacak biz de yağmur altında onla ıslanalım'

29 Mart 2017 Çarşamba   23:05:53

AK Parti Grup Başkanvekili Muş Açıklaması

'Bu coğrafyada güçlü devlet olamazsak ayakta kalamayız. Şimdiye kadar toplumu birbirine düşürmek için çok farklı senaryolar oynandı. Bundan sonra birbirimizi kucaklamaya ihtiyacımız var. Çünkü birilerinin oynamak istediği oyunları milletçe bozmalıyız'

29 Mart 2017 Çarşamba   23:03:53

KHK İle Kamuda 416 Göreve İade

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan 688 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 416 kişi kamudaki görevlerine iade edildi Göreve iade edilenlere, kamu görevinden çıkarıldıkları tarihten göreve başladıkları tarihe kadar geçen süreye tekabül eden mali ve sosyal hakları ödenecek Bu kişiler, kamu görevinden çıkarılmalarından dolayı herhangi bir tazminat talebinde bulunamayacak.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:03:23

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü

Afyonkarahisar kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

29 Mart 2017 Çarşamba   23:00:53

 1  2  ...  81  82