Haber Arşivi

Bakan Soylu Açıklaması 'Kadına Şiddet Başörtüsü Yüzünden De... '

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kadına şiddet meselesinde hedefin sıfır şiddet ve sıfır zayiat olduğunu belirterek, “Kadına şiddet başörtüsü yüzünden de mini etek yüzünden de kabul edilebilir bir şey değildir” dedi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:57:55

Kamyonet İle Motosiklet Çarpıştı Açıklaması 1 Ölü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

2 Mart 2017 Perşembe   23:56:26

Altın Madeninin İşlendiği Fabrikada Yangın

Niğde’de bir altın madeninin işlendiği fabrikada yangın çıktı.

2 Mart 2017 Perşembe   23:56:25

Golden State Warriors'tan Kadroya Takviye

Batı Konferansı ekibi, 36 yaşındaki eski oyuncusu Barnes ile sözleşme imzaladı.

2 Mart 2017 Perşembe   23:55:25

Maçın Ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat:'İyi bir skor aldığımızı düşünüyorum. Takımımız gerçekten saha içinde son derece konsantre bir görüntü sergiledi' Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertürk: 'Hiç pozisyon vermediğimiz ilk yarının son dakikalarında uyduruk bir karar sonrası yediğimiz golle tüm konsantrasyonumuz bozuldu'

2 Mart 2017 Perşembe   23:54:25

Gaspçıların Yerde Sürüklendiği Vatandaş Dehşet Anları Anlattı

Esenyurt’ta gaspçılara direnirken yaklaşık 100 metre arabayla sürüklenen Ercan Subak yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Gaspçıların son sürat seyir halinde bulunan araçtan kendisini attıklarını aktaran Subak, “Hem hayatıma kast ettiler hem de paramı aldılar” dedi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:53:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kadına şiddet meselesinde hedefin sıfır şiddet ve sıfır zayiat olduğunu belirterek, “Kadına şiddet başörtüsü yüzünden de mini etek yüzünden de kabul edilebilir bir şey değildir” dedi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:53:56

Galatasaray Çift Antrenman Yaptı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.

2 Mart 2017 Perşembe   23:53:55

Fransa'da 'Frexit' sesleri

Aşırı sağcı Ulusal Cephe'nin cumhurbaşkanı adayı Le Pen:Fransa, AB'den dostça ayrılmalı'.

2 Mart 2017 Perşembe   23:49:55

Eski Bakan Bağış Açıklaması '15 Temmuz Bir İç Savaş Çıkarma Çabasıdır'

SAKARYA – Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 15 Temmuz’un bir iç savaş çıkarma çabası olduğunu belirterek, “15 Temmuz’da yapmak istedikleri o Türkiye kargaşayla iç savaşa sürüklenirken, Türkiye’nin bölgesinde haritalar değiştirmektir amaç. Rabbim onu nasip etmedi. Onlar tuzak kurdular ama Allah müsaade etmeyince tuzaklarına kendileri düştüler” dedi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:46:25

Bakan Özhaseki'den hakem isyanı

Fenerbahçe maçını yöneten hakem Ümit Öztürk’e tepki göstererek, “Herhalde bu hakemin Alanyaspor maçında da bize karşı gayet iyilikleri varmış. Unutmayacağız, bunu da bir kenara yazıyoruz. O arkadaş da yaptığı kötülüklerin karşılığını bir gün görecektir mutlaka, kimsenin yanına kalmayacaktır” dedi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:43:25

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop Açıklaması 'Yeni Sistem İstikrar Üretiyor'

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, “16 Nisan’da oylanacak olan cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kendisi istikrar üretiyor. Milletin doğrudan hükümeti seçtiği sistem kendisi istikrar üreten bir sistem. Parlamenter sistemle ilgili sıkıntılar sadece Türkiye’de değil, dünyada da var" dedi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:42:25

'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' Konferansı

Anayasa Komisyonu Başkanı Şentop:Artık hükümetin varlığını Meclis dengelerine bağlı olmaktan çıkartıyoruz, doğrudan millete veriyoruz. Millet seçecek' 'Ha diyorlar ki 'iyi de siz 14 yıldır iktidardasınız.' İstikrar yok mu istikrar var. Ama bu istikrarın sebebi güçlü bir siyasi liderin olmasıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir siyasi liderin olmasıdır. Böyle bir siyasi lider olunca hükümet sistemi çok fark etmiyor'

2 Mart 2017 Perşembe   23:41:25

Devrim Muhafızlarının 'Dünya Devleti' Hayali

İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Kuvvetleri Komutan Yardımcısı General Kaani, hedeflerinin 'dünya devleti' kurmak olduğunu söyledi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:40:55

Toronto'da Çirkin Saldırı

Kanada’nın Toronto kentinde halka ücretsiz Kur’anı Kerim ve İslam’a dair bilgilendirici yayınlar dağıtan bir Müslümanın tezgahındaki eserlere idrar döküldü.

2 Mart 2017 Perşembe   23:39:26

Necmettin Erbakan Sakarya'da Anıldı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kahraman: 'Bu programların esas amacı Erbakan Hocamızı anmak değil, hocamızı anlamak ve onun bize gösterdiği yolda hiç durmadan ilerlemek'.

2 Mart 2017 Perşembe   23:37:57

AB Yüksek Temsilcisi Mogherini Makedonya'da

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Mogherini: 'Bu siyasi ve kurumsal kriz, etnik veya daha kötüsü jeopolitik çatışmaya dönüşmesin. Burası karmaşık bir bölgede karmaşık bir ülke ve biz karmaşık bir zamanda yaşıyoruz. Benzine ihtiyacımız yok çünkü zaten yeterince ateş var'

2 Mart 2017 Perşembe   23:37:56

Advocaat Galibiyetten Memnun

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kayserispor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Takımımız gerçekten saha içinde son derece konsantre bir görüntü sergiledi" dedi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:37:55

Mersin'de Sağanak

Kent merkezi ile ilçelerde akşam başlayan ve ilerleyen saatlerde de etkisini artıran yağmur nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı.

2 Mart 2017 Perşembe   23:35:55

'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Bilgilendirme Toplantısı'

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: ''Karargah rahatsız' manşeti, Türkiye'de artık Türk Silahlı Kuvvetlerinin, seçilmiş sivil iradenin emrinde çalışmakta olmasından rahatsız olan birilerinin ortaya koyduğu rahatsızlıktır. Yoksa, Türkiye artık eski Türkiye değil. Köprünün altından çok sular aktı. Türkiye'de birileri artık öyle manşetler atacak, 'yapamıyorsanız, bırakın gidin' diyecek, eskiden olduğu gibi, 'Ordu rahatsız' diye manşet atacaklar, siyaseti köşeye sıkıştıracaklar... Yok öyle yağma. O devir geride kaldı' 'Artık Allah'ın izniyle Türkiye'de sivil siyaset, bugün AK Parti iktidarı, milletin vermiş olduğu yetkinin, sorumluluğun farkındadır. TSK da kimsenin siyasete kendini çekemeyeceği kadar meselenin farkındadır. TSK, hükümet, işini yapacak. Kusura bakmasın medya da kendi işine baksın. Medyada kimse bu işlerle uğraşarak, Türkiye'yi eski vesayet dönemlerine döndürebileceğini zannetmesin. İşinin sahibi, seçilmiş bir hükümet vardır. Asla da birileri istiyor diye eski vesayet sistemine dönecek değiliz.' 'Allah nasip eder 2023'te 20 bin dolarlar seviyesine çıkan bir Türkiye olursa ki hiç şüphemiz yok, 'Dünya 5’ten büyüktür' dediğimiz zaman herkes şöyle oturacak, daha ciddi şekilde dinleyecek. Dünyanın birçok sorununu çözme kabiliyetine sahip bir Türkiye de olacak.'

2 Mart 2017 Perşembe   23:33:25

ABD Adalet Bakanı Sessions'a Protesto

Adalet Bakanlığı önünde toplanan bir grup, Rusya Büyükelçisi ile görüştüğü gerekçesiyle Adalet Bakanı Jeff Sessions’a istifa çağrısında bulundu.

2 Mart 2017 Perşembe   23:32:55

Trump'ın Adalet Bakanı Jeff Sessions'a Güveni 'Tam'

Trump, Senato’ya Rusya ile yaptığı görüşmelere ilişkin yanlış bilgi verdiği yönündeki iddialar sonrasında baskı altında olan Adalet Bakanı Sessions'a güvenin “tam” olduğunu açıkladı.

2 Mart 2017 Perşembe   23:31:26

Colin Kazım, Irkçılıktan Şikayetçi

Corinthians takımında forma giyen Colin Kazım Richards:'İngiltere'de siyahi olmaktan çok Türk olduğum için ırkçılığa maruz kalıyorum'.

2 Mart 2017 Perşembe   23:31:25

Irak'taki Şiddet Olayları

BM, ülkedeki şiddet olayları nedeniyle şubat ayında en az 392 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu Musul'da operasyonlar nedeniyle evlerinden olanların sayısının 192 bini geçtiği belirtildi.

2 Mart 2017 Perşembe   23:28:26

Sol Parti lideri Kipping: “Türkiye’ye Alman turist göndermeyelim”

Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkiler iyice gerildi. Türkiye’den gönderilen diyanet imamlarının casuslukla suçlanması, Türkiye‘de Die Welt muhabirinin tutuklanması, son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın konuşma yapacağı salonla ilgili iznin iptal edilmesi kıyameti kopardı.

2 Mart 2017 Perşembe   23:27:58

 1  2  ...  86  87