Velilerden Örnek Davranış
Denizli’de Sadettin Kıbrıslıoğlu İlkokulu Okul Aile Birliği’nde yer alan veliler, çocuklarının daha iyi koşullarda okuyabilmesi için bir araya gelerek okulun dış duvarlarını önce yıkadılar, ardından da boyadılar.

İmece usulü ile çalışan veliler takdir toplarken, Okul Aile Birliği Başkanı Ertuğrul Gümüş, her şeyin eğitimin daha iyi olması için olduğunu söyledi.
Gümüş, ‘’Biz okul aile birliği olarak aktif çalışıyoruz. Sadece ismimiz olsun istemedik. Madem ki böyle bir birlik var okula faydamız olsun istedik. İlk olarak okulumuzun dış cephesinin temizliğini yaptık. Kötü bir görüntü vardı. Temizliğin ardından boyayarak güzel bir görüntüye kavuşturduk. Bu aynı zamanda diğer okul aile birliklerine de örnek olur inşallah. Onların da böyle etkinlikler yaparak okullarına faydalı olmasını isteriz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Biz onların eğitim gördüğü eğitim yuvalarının daha güzel olması lazım. Eğitimin kalitesi ne kadar güzelse ortamın da o kadar güzel olması önemlidir. Bize bu imkanı sağlayan okul yönetimine teşekkür ederiz’’ dedi.
