Rektör'den Başkan Yücel'e Teşekkür
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Ahmet Pınarbaşı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin Alanya’nın gurur kaynağı olduğunu belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yeni Rektörümüz ile bugün üniversitenin gelişimi ve genel sorunları üzerine konuştuk. Kampüs alanının büyütülmesi için belediye olarak gerekli çalışmaları başlattık. Üniversitenin mevcut alanında yapılan plan tadilatlarını tamamladık ve kısa zamanda üniversiteye teslim edeceğiz. İlk aşamada kampüs alanı büyüyecek” dedi.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ise, “Belediye Başkanımız üniversite ve eğitimle yakından ilgileniyor. Öncelikle ben başkanımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Üniversite kampüs alanının büyümesi ile ilgili çalışma tamamlandı. Bugün burada bu konularla birlikte üniversitemizin geçmişini de konuştuk. Ben başkanımızı bugüne kadar üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı tekrar kutluyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Başkan Yücel, Rektör Pınarbaşı’na ziyaretleri için teşekkür ederek bir de Alanya gravürü taktim etti.
