Karalar Açıklaması

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.


Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Karalar'a iade-i ziyarette bulunduğunu belirtirken, Başkan Karalar, Cengiz Zeybek'in Adana için bir şans olduğunu söyledi.

Karalar, "Adana Emniyet Müdürümüz Sayın Cengiz Zeybek'in ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Adana'da Adanalı bir Emniyet Müdürünün görev yapması ve bu kişinin Cengiz Zeybek olması şehrimiz için bir şanstır" ifadelerini kullandı.

Yerel yönetimlerin yaptığı iyi çalışmaların şehrin huzuruna katkı sağladığına dikkat çeken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'daki kötü madde bağımlısı insan sayısının Türkiye ortalamasının 3 katı olduğunu söyledi.

Karalar," Şu anda Adana'da gerçekten görülmeye değer, diğer şehirlere örnek olacak bir birliktelik tablosu var. Valisi, belediye başkanı, kaymakamı, emniyet müdürü hep birlikte bu şehrin menfaatleri için çalışıyor. Bu gerçekten çok önemli. Yerel yönetimlerin iyi çalışmaları şehrin huzuruna katkı sağlıyor. Özellikle yapacağımız yerinde dönüşümü bu açıdan önemsiyorum. Seyhan'daki kötü madde bağımlısı insan sayısı Türkiye ortalamasının 3 katı. Buda buradaki durumu gözler önüne seriyor. Bunun yanında spora da destek veriyoruz. Gençlerimizin çocuklarımızın spor yapması için çalışıyoruz. Çünkü uyuşturucunun panzehiri spordur" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA