Büro Memur-sen, İftar Programı Düzenledi

Büro Memur-Sen Adıyaman Şubesi tarafından üyelerine, iftar yemeği verildi.


Can Salonda düzenlenen iftar programına Büre Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Vecdi Yanbaz, Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, kurum amirleri, sendika üyeleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program iftarın açılmasının ardından, dua edildi.

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Vecdi Yanbaz iftarda yaptığı konuşmada sendikal faaliyetlerden bahsederek, güncel konulara değindi.

Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin ise konuşmasında, “Mübarek Ramazan ayının bu mana dolu atmosferinde bizleri tekrar bir araya getiren Rabbimize hamd olsun, şükürler olsun. Rabbim bizleri fırsatlarla dolu bu aydan ziyadesiyle feyizlenen ve bereketinden istifade eden kullarından eylesin. 1995 yılında kurularak şu anda 53 kurumun bulunduğu Büro Bankacılık ve Sigortacılık hizmet kolunda faaliyetlerini sürdüren Büro Memur-Sen’in de zirveye ulaştığı dönem 2013 yılı oldu. Üye sayısını düzenli bir şekilde sürekli artıran Büro Memur-Sen, 2012 yılında aldığı yetkiyi 2014 yılında da artırarak devam ettirdi. 2014 yılı sonu itibariyle üye sayısını 50 binin üzerine çıkarmayı sizin destek ve katkılarınızla başarmıştır. Kurulduğumuz günden beri yapmış olduğumuz sendikal mücadelemizde bizi yalnız bırakmayan öncelikle üyelerimize şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA