Başkan Çelik’den Eroğlu’na Plaket

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, 4 yıl boyunca AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Çelik’den Eroğlu’na Plaket

Parti binasında düzenlenen programda Adem Çelik, 14 Ocak tarihi itibariyle AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevinin şahsına tevdi edildiğini söyledi.

Başkan Çelik, görevinin sorumluluğu ve ağırlığını hissettiğini ifade ederek, “İnşallah bu yükü teşkilatta ki arkadaşlarla beraber taşıyacağıma inanıyorum. Mutla bir başarı grafiği elde edeceğimi düşünüyorum” dedi.

Başkan Çelik konuşmasının ardından 4 yıl boyunca AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’na teşekkür ederek plaket takdim etti.

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ise duygusal anlar yaşadığını söyledi.

İl Başkanlığı görevini büyük bir onur ve gururla yaptığını ifade eden Eroğlu, “Şu anda belediye başkan adayı olarak huzurlarınızdaysak bunun en büyük payının değerli teşkilatlarımın olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü sizlerin değerli teşkilatlarımızın desteği bu güzel çalışmadaki aktifliği olmasaydı bizler belki bu görevlere gelemezdik. Bu ekip işi, takım ruhudur” diye konuştu.

Kaynak: İHA