Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada, bir ruhsatsız av tüfeğiyle 26 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre polis ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, Yenişehir Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada, bir ruhsatsız av tüfeği ile, 26 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Ekipler, otomobilde bulunan S.Y. ve H.T adlı iki kişi gözaltına aldı.

- Minik ressamlar ödüllendirildi
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci,"Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda" resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İlci, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda" resim yarışmasında dereceye giren Sena Miray Koçar'a bilgisayar, Ceren Boke'ye İPad ve Şevval Çelik'e ise bisiklet hediye etti.
İlci, yarışmadaki asıl amacın öğrencilerin sosyalleşmelerine ön ayak olmak, geleceğe daha emin adımlar atmalarını sağlamak olduğunu söyledi.


-Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda (ŞUTB) buğday ihalesi yapıldı.
ŞUTB'den yapılan açıklamaya göre, Borsa Satış Salonu'nda gerçekleştirilen ihalede Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğüne ait 2013 yılı ürünü buğday, peşin bedelle ve açık artırma usulüyle satıldı.
Çok sayıda firmanın katıldığı ihalede, satılan 3.011 ton buğdayın kilogramı 74 kuruştan işlem gördü.
Kaynak: AA