Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ -Çorlu Bulgaristan Kilikadılılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Bilgi İnceoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dagıç'ı ziyaret etti.

İnceoğlu, Dalgıç'a derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve derneklere gösterdiği yakın ilgiden dolayı plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalgıç, "Güzel faaliyet ve etkinlikler düzenleyerek beldenizin adını duyurmuşsunuz, hepinizi kutluyorum, biz de belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

-Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Malkara İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlamakta olduklarını belirterek, ilçe müftülüğü görevlileri tarafından hazırlanan etkinlik programında Kur'an Kursları'nın bakımı, onarımı, Hatim, Mevlit Programı, Kan ve Organ Bağış Kampanyası ve benzeri etkinliklerin düzenleneceğini kaydetti.

İlçe Müftüsü Gülbağcı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın millete ve camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

-Malkara'da STK'ların eğitim yardımları

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ile Malkara Ticaret Borsası, ilçe merkezi ve köylerinde bin 200 öğrenciye eğitim yardımında bulundu.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl yapılan yardımlardan eğitim yardımı çerçevesinde bu yardımların yapıldığını belirterek, ilçe merkezi ve köylerde tespit ettikleri bin 200 öğrenciye, 50 liralık giyim, kırtasiye ve ayakkabı kuponu dağıtarak eğitimlerine destek olduklarını ifade etti.

Kaynak: AA