Oflular İstanbul'da Buluştu

Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından İstanbul'da buluşma yemeği düzenledi.

Oflular İstanbul'da Buluştu
Geceye Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği İstanbul'daki etkinliklerini sürdürüyor. Dün gece de Lütfü Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu'nda köy ve dernek temsilcilerinin katılımıyla toplantı düzenlendi

Geceye Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti İstanbul milletvekili Oktay Saral'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Saral'ın hoş geldiniz konuşmasını yaptığı gecede sinevizyon eşliğinde Of'un tarihi anlatıldı. Daha sonra dernek temsilcileriyle mevcut sorunlar konuşularak çözüm yolları arandı.

AK Parti İstanbul milletvekili Oktay Saral bu tür organizasyonların birlik ve beraberlik adına önemli olduğunu söyledi.

Saral, "İstanbul'da hemşerilerimizle hep oturup hasret giderip hem de bölgemizin sorunlarını ele alacağız. Bu tür toplantılar beraberliğimiz adına önemli" dedi.

Bakan Bayraktar'da geceye katılan davetlilerle tek tek görüşüp, görüş ve önerilerini aldı. Gece sinevizyon gösterileriyle devam etti .
Kaynak: İHA