Samsun TSO, KKTC’de
Kıbrıs’ta düzenlenen “KKTC-Türkiye Yatırım İmkanları İşbirliği Fuarı”nda yer alan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın(TSO) standı davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Fuarda , Samsun TSO da stant açtı .
Doğu - Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent standı da yer aldığı bu fuar organizasyonunda , Tekirdağ , Edirne ve Kırklareli Belediyelerinin yatırım projelerinin de tanıtımı yapıldı .
Fuar etkinliği çerçevesinde , 26 Nisan Perşembe günü Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir tanıtım sempozyum düzenlendi .
Sempozyumda , Kıbrıs Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı , Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Narlıdere Belediye Başkanı Mimar Abdül Batur , Adana Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök , Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faik Burakgazi ve Ziraat Bankası Temsilcisi Vural Gebeş birer konuşma yaptı .
Ardından ise fuarın açılışı gerçekleştirildi .
Türkiye ve KKTC’den belediyeler , TSO’lar ve çeşitli kurumlardan 30’a yakın tanıtım standının yer aldığı fuarda Samsun TSO tarafından kurulan standa davetliler yoğun ilgi gösterdi . Samsun TSO tarafından hazırlanarak , stantta gösterimi yapılan Samsun ile ilgili tanıtım filmi büyük ilgi gördü . Standı ziyaret edenlere ayrıca , lokum ikram edilerek kentle ilgili Samsun TSO tarafından hazırlanan yayınlar dağıtıldı . KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Sayın Ali Çıralı da Samsun TSO standını ziyaret edenler arasındaydı . Özellikle KKTC Başbakanı İrsen Küçük , Samsun TSO standına yakın ilgi gösterdi . Milletvekilliği döneminde Samsun’a geldiğini belirten İrsen Küçük , Samsun standını KKTC’de görmekten büyük memnuniyet duyduğunu söyledi .
