Usta, İlksan Seçimlerini Değerlendirdi

Türk Eğitim-Sen Alaplı İlçe Temsilcisi İlhan Usta, ilçede gerçekleştirilen İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) seçimlerini değerlendirdi.

Usta, İlksan Seçimlerini Değerlendirdi
Türk Eğitim-Sen Alaplı İlçe Temsilcisi İlhan Usta, 28 Nisan 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilen İLKSAN Alaplı Temsilci Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İLKSAN Alaplı Temsilci seçimlerinde sendikanın adayı Hüseyin Hatıl’ın açık ara oy farkı ile İLKSAN Alaplı Temsilci seçildiğini belirten Usta, “İLKSAN seçimlerinin sonuçlarını çok iyi değerlendirmek gerekmektedir. İLKSAN’da doğru söylemeyerek bir sonuç alınamayacağını, tüm sendikalar görmelidir. Sendikalar kendilerine bir şekilde üye yaptığı ama gönüllerinde yer edinemediği ve güvenini sağlayamadığı insanlarla bir sonuç alınamayacağını artık kavramalıdır. Doğru olmayan söylemlerle öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının oluşturduğu ve 1996'dan bu yana, çok iyi yönetilen İLKSAN’ı ele geçirmeleri mümkün olmamıştır. Eğitim çalışanları, Türk Eğitim-Sen'i destekleyerek, İLKSAN’da istikrara devam demiştir. Yaptıkları olumsuzluklara kendi üyelerini dahi, aleyhlerine çevirmiş, kendi üyelerinden bile itibar görememişlerdir. Bu güne kadar onurumuzla İLKSAN da hakkınızı savunduğumuz gibi, yarında savunmaya devam edeceğimiz, bir kuruşunuzun dahi zayi olmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğimiz konusunda şüpheniz olmasın.

Türk Eğitim-Sen teşkilatları ne kadar ciddi sendikacılık yaptıklarını, eğitim çalışanlarının, ne kadar güvenini sağladıklarını bir kere daha dost, düşman her kese göstermiştir. Türk Eğitim-Sen Alaplı Temsilciliği olarak, yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, üyelerimize, üyemiz olsun, olmasın bize güvenen ve destek veren tüm eğitim çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA