KMESOB Yaşlıları Unutmadı
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanlığı (KMESOB), Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerine yemek verdi.

“Sizler geçmişimizle bugünü birleştiren ve yarınlara taşıyan insanlarsınız.” diyen Çelebi, şöyle konuştu: “Ahilik geleneğiyle yetişen Kahramanmaraşlı esnaflar olarak sizleri unutmadığımızı bilmenizi isteriz. Hemen her fırsatta sizlerle bir araya gelmek, sorunlarınızı dinlemek ve elimizden geldiği kadarıyla çözüm üretmeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz muhakkak vardır ancak bizler sizlerin hoşgörünüze sığınıyoruz. Hep beraber böylesine güzel günlerde buluşmayı temenni ediyorum.”
Kahramanmaraş Huzurevi Müdürü Erdoğan Topalak ise gösterilen ilgiden dolayı KMESOB yönetimine teşekkür etti. Huzurevinde kalan yaşlılara en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini dile getiren Topalak, “Yaşlılarımız bizlere emanet. Onlara ömürlerinin ikinci baharında en güzel şekilde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu çalışmalarımızda esnaflarımız başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerini yanımızda görmek bize mutluluk veriyor.” dedi. Program, Kur 'an-ı Kerim okunması ve dualar edilmesi ile son buldu.
