Yethimlere Öğretmen Desteği
Manisa'nın Soma ilçesinde kısa süre önce açılan Yetimleri Himaye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (YET-HİM-DER) yönetimi, Eğitim Bir Sen’i sendika binasında ziyaret etti.

YET-HİM-DER Başkanı Fatma Gölükcü ise, yetim öğrencilere yardımın sadece para ile yapılamayacağını, sevgiye ve ilgiye de ihtiyaçları olduğunu belirtti.
Gölükcü, sendika yönetiminden, öğretmenlerin okullarındaki yetim öğrencilere abi ya da abla gibi özel ilgi göstererek, onların eksikliğini hissettikleri anne ve baba sevgisini bir nebze de olsa telafi etmelerini için destek istedi. Dernek Başkanı Gölükçü, Eğitim Bir-Sen Başkanı Ahmet Açar’ a kendilerine yapacakları destek için teşekkür ederek, “Çalışmalarımızda sizlerin desteğini arkamızda hissetmek, sizlerin yanımızda olduğunu bilmek bizi sevindirir” dedi.
