Germencik’Te Cinayet: 1 Ölü

Aydın‘ın Germencik ilçesinde motosiklet üzerinde seyir halindeyken 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Olay, bu akşam saat 19.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Germencik merkez Yeni Mahalle Mezbaha Caddesi üzerinde plakasız motosikleti ile seyir halinde olan Burhan Akçin’e (36) aynı yönde arkasından gelen S.D. (34) yönetimindeki 09 UB 632 plakalı otomobilden ateş edildi. Sürücü S.D. ve araçta bulunan H.E. (40) tarafından henüz belirlenemeyen bir nedenle sırtından silahlı saldırıya uğrayan Akşin, seyir halindeyken isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içinde yere yığıldı.

Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden kaçmayı başarırken; ağır yaralanan Burhan Akçin, 112 Acil Servis ambulansıyla Aydın Devlet Hastanesi‘ne sevk edilmek istenirken yolda hayatını kaybetti.

Akçin’in hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis ve jandarma ekipleri olayın faillerinden H.E’yi İncirliova‘ya bağlı Sınırteke köyünde silahı ile birlikte ele geçirdi. Cinayet zanlılarından S.D‘nin ise aranmasına devam edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA