'Devrimci Girişimciler' Piyasada

Aliağa Araştırmacı-Yazar ve yönetim sistemleri uzmanı Ömer Özkan'ın yönetim danışmanları ve üst düzey yöneticilerle söyleşilerinin yer aldığı kitaplarının ardından 3

'Devrimci Girişimciler' Piyasada
Aliağa Araştırmacı-Yazar ve yönetim sistemleri uzmanı Ömer Özkan'ın yönetim danışmanları ve üst düzey yöneticilerle söyleşilerinin yer aldığı kitaplarının ardından 3. kitabı olan"Devrimci Girişimciler -Paradigma Değiştirenler 3" kitabının tanıtımını yaptı. Karamel Cafe'de yapılan tanıtım kokteyline Belediye Başkan Vekili Haydar Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, PETKİM Genel Müdürü Hayati Öztürk, PETKİM Genel Müdür Yardımcıları ve davetliler katıldı.
Katılımcılara teşekkür eden Ömer Özkan yazdığı kitaplarla ilgili bilgi verdi. Genelde başarılı girişimcileri yazdığını belirten Özkan başarısız girişimcilerin hikâyelerinin daha ilginç olacağını ve bir gün başarısız girişimcilerin hikayelerini yazmayı hedeflediğini belirtti. Başkan Vekili Haydar Karaman Özkan'a başarılarının devamını dilerken Başkan Yardımcısı Eren de Özkan'ın kitaplarını mutlaka okuyacağını belirtti ve Özkan'ın imzalı kitaplarından aldı. Yazar Özkan, Başkan Vekili Karaman, Başkan Yardımcısı Eren ve Genel Müdür Öztürk, yardımcıları ile birlikte günün anısına pasta kesti.