Akın'ı göremedi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde dün (30 Haziran) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Murat Ataş (36), bugün Sivas'ın Şarkışla ilçesinde toprağ

  Balıkesir ' in Edremit ilçesinde dün ( 30 Haziran ) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Murat Ataş ( 36 ) , bugün Sivas ' ın Şarkışla ilçesinde toprağa verildi . Ataş , 10 gün sonra baba olacağı öğrenildi .

Babasının SGK ' den emekli olabilmesi için gereken evrakını Balıkesir ' e götüren , dönüşte Edremit ' e 5 kilometre kala hatalı sollama yaptığı öne sürülen Ataş , Zeki Yavaş ( 50 ) idaresindeki 10 KP 701 plakalı kamyonun altına girerek ağır yaralandı . Edremit Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan Murat Ataş , bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı .

10 GÜN SONRA BABA OLACAKTI .

Edremit ' te 3 , 5 yıldır bir börekçide çalışan Murat Ataş ' ın mesai arkadaşları da kendisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor . Arkadaşları , " Murat ölmeseydi , 10 gün sonra bir çocuğu olacaktı . Erkek olacağını söylemişti , hattâ adını bile Akın koymuştu . Çok iyi bir arkadaşımızdı . Çok üzgünüz . " dedi .