Söke'de Gdo Toplantısı

Atatürkçü Düşünce Derneği Söke Şubesi ve Aydın Ziraat Mühendisleri Odası tarafından Söke'de gerçekleştirilen konferansta Sökelilere Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO) çeşitleri ve geleceği anlatıldı

Söke'de Gdo Toplantısı
Atatürkçü Düşünce Derneği Söke Şubesi ve Aydın Ziraat Mühendisleri Odası tarafından Söke'de gerçekleştirilen konferansta Sökelilere Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO) çeşitleri ve geleceği anlatıldı.
Söke Ziraat Odası Salonunda gerçekleşen konferansta Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümünden Prof Dr. Kemal Benlioğlu, Prof. Dr. Aydın Ünay ve Doç. Dr. M. Nedim Doğan ile ADÜ Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim dalı Bölümünden Doç. Dr. Bülent Bozdoğan konuşmacı olarak yer alan isimler oldu.
CHP İl Genel Meclis Üyesi Orhan Korkmaz, Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek, ÇYDD Söke Şube Başkanı Nimet İncedal, Söke ADD Yönetim Kurulu Üyeleri konferansa katılımcılar arasında yer aldı.
Son dönemde ülke gündemine gelen ve oldukça tartışma konusu yaratan GDO konusunda geniş bilgilerin verildiği konferansta konuşmacılar; "Tarla bitkilerinde GDO'lu çeşitlerin önemi ve geleceği" konusunda bilgiler aktarıldı.