Başkan Eşref, Koltuğunu Deniz Aydınkaplan'a Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, makamını TED Koleji öğrencisi Deniz Aydınkaplan'a devretti.

Başkan Eşref, Koltuğunu Deniz Aydınkaplan'a Devretti
  Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen programın ardından Vali Erdal Ata ve Belediye Başkanı İsmail Eşref makamlarını devretti . TED Zonguldak Koleji öğrencisi Deniz Aydınkaplan , Naz Üstündağ ve Bars Atasoy , öğretmenleri ile birlikte İsmail Eşref ' i makamında ziyaret etti .
Ziyarette Başkan Eşref , makamını beşinci sınıf öğrencisi Deniz Aydınkaplan ' a devretti . Naz Üstündağ ve Bars Atasoy da başkan yardımcısı oldu . Eşref ' ten çalışmalar hakkında bilgi alan Aydınkaplan , sorunları dile getirirken çözüm önerilerini de sıraladı . Aydınkaplan , " Bacalar nedeniyle çevre kirliliği var . Evlerin bacalarına filtre takılmalı ve kontrol edilmelidir . Park ve bahçelere özen gösterilmelidir " dedi .
Başkan Eşref de kendisine yöneltilen sorunları dinlerken , vatandaşların sosyal hayatını sürdürebileceği Lavuar Alanı çalışmasının sürdüğünü dile getirdi . Vali Erdal Ata ' nın makamına oturan Aleyna Sarımcı ' nın talimatlarını alan Aydınkaplan , telefonla konuşurken şaşkınlık yaşadı . Vali ' nin sert talimatları üzerine şaşıran Aydınkaplan ' a , İsmail Eşref , " Şu anda ödenek yok " diye destek verdi . Eşref ile Aydınkaplan arasındaki diyalog gülüşmelere neden oldu . Başkan Eşref , ziyaret sonunda çeşitli hediyeler verdi .