USD (Alış - Satış) : 8,27 - 8,28 EURO (Alış - Satış) : 9,96 - 9,98
FATMA KARANFİL KİMDİR?
FATMA KARANFİL HABERLERİ
3 Şubat 1952 Eskişehir doğumlu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

LCC'de eğitim alan sanatçı, 1968'de Ses Dergisi yarışmasında kazandığı üçüncülükle sinemaya başladı. 1975'te Ali Kocatepe ile evlenip daha sonra ayrılan sanatçı; 1976 - 1980 yılları arasında seks filmleri furyası döneminde Londra'ya tekstil eğitimi almaya gitti. 1984'te ikinci kez evlendi. Göğüs kanserine yakalanıp, atlattıktan sonra, 2001'de yeniden sahnelere döndü.

Ödülleri:
1968 - Ses Dergisi Üçüncülük Ödülü
1968 - İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yılın Sanatçısı Ödülü
1972 - Ankara Gazeteciler Cemiyeti Yılın Sanatçısı Ödülü
1972 Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü, Üvey Ana

Filmografi:
Aşk-ı Memnu - 2008
Yusuf'un Annesi - 2007
Elveda Derken - 2007
Kınalı Kuzular: Son Nefes - 2007
Kınalı Kuzular: Reşit Paşa Vapuru - 2007
Kınalı Kuzular: Üç Kardeş - 2007
Annemin Gelini - 2006
Gülpare - 2006
Kınalı Kuzular: Nişanlıya Verilen Söz - 2006
Üç Kadın - 2005
Çocuklar Ne Olacak - 2004
Kumsaldaki İzler - 2002
Evli ve Çocuksuz - 2002
Çocuklar Duymasın - 2002
Kınalı Kar - 2002
Kadın Yapar - 1972
Kahpe / Bir Kız Böyle Düştü - 1972
Zorbanın Aşkı - 1972
Kaçaklar - 1971
Süper Adam - 1971
Adını Anmayacağım - 1971
Cilalı İbo Yetimler Meleği - 1971
Genç Kızlar Pansiyonu - 1971
Görünce Kurşunlarım - 1971
Kanım Vatan İçin - 1971
Mavi Boncuk Lassi - 1971
Üvey Ana - 1971
Yosmalar Tuzağı - 1971
Keloğlan Aramızda - 1971
Sevgili Muhafızım - 1970
Öp Beni - 1970
Hoş Memo - 1970
Paralı Askerler - 1970
Civan Ali - 1970
İki Aşk Arasında - 1970
Kan Yağmuru - 1970
Müthiş Türk - 1970
Şıllık - 1970
Komando Memet - 1970
Linç - 1970
Ayşecik Sana Tapıyorum - 1970
Dağlar Kızı Reyhan - 1969
Fosforlu Cevriyem - 1969
Sonbahar Rüzgarları - 1969
Çakırcalı Mehmet Efe - 1969
Allah Aşkı Yarattı - 1969
Günah Bende mi? - 1969
Mezarımı Taştan Oyun - 1969
Namus Fedaisi - 1969
Cesur Kabadayı - 1969
Hazreti Ali - 1969
Ömür Boyu - 1969
Allahın Aslanı Ali - 1969
İki Günahsız Kız (İki Hikayeli Film) - 1969
Yaşamak Ne Güzel Şey - 1969
Kezban - 1968
Ömrümün Tek Gecesi - 1968
Kara Battal'ın Acısı - 1968
Sarmaşık Gülleri - 1968
Yakılacak Kitap - 1968
FATMA KARANFİLHABERLERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı