Haber Arşivi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Türkeş'in Anıt Mezarını Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in anıt mezarına ziyarette bulundu.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:11:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkeş'in Kabrini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:08:32

Meksika Devlet Başkanı Lopez Obrador, Şimdilik Kovid-19 Aşısı Olmayacağını Açıkladı

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, vücudunda antikor seviyesinin yeterli olduğunu belirterek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olmayı şimdilik tercih etmediğini söyledi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:06:00

BM 75. Genel Kurul Başkanı Bozkır, Ankara'ya Geldi

Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:05:31

ERDEMİR'den İşçi Alımı Açıklaması

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR), iki sınav ve mülakat komitesi ile yapılacak görüşmelerde başarı sağlayan adaylar arasından işe alım yapılacağını açıkladı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:04:29

Tıraş Olurken Kendini Kesen Mahkum Hastanelik Oldu

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde cezaevinde tıraş olurken kendisini yaralayan mahkum hastaneye kaldırıldı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:04:03

Süper Lig Açıklaması Fenerbahçe Açıklaması 0 - Denizlispor Açıklaması 0 (İlk Yarı)

Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Denizlispor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:04:02

Futbol Açıklaması Süper Lig

Fenerbahçe: 0 Yukatel Denizlispor: 0 (İlk yarı).

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:04:01

Sinovac Aşısının Koruyuculuğunu Kanıtlayan Profesörler Aşıyı Değerlendirdi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi profesörleri, ’SARS CoV-2 İnaktif (Sinovac-Coronavac) aşısının bağışıklık yanıtı’ araştırması sonuçlarını değerlendirdi. İkinci doz aşının mutlaka olunması gerektiğine dikkat çeken Dr. Öğr. Gör. Şebnem Şenol Akar, “Birinci aşıdan sonra yeterli bağışıklık oluşmamakta, ikinci aşıdan sonra toplumun büyük bir kısmında bağışıklığı oluşturmuş durumdayız” dedi. Akar, ayrıca aşının erkeklerde yüzde 97, kadınlarda ise yüzde 99 oranında bir antikor geliştirme oranı olduğunu vurguladı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:03:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Değerlendirme Toplantısı'nın Ardından Açıklamalarda Bulundu Açıklaması (2)

'Montrö Sözleşmesi'nden çıkmayla ilgili halihazırda ne bir çalışmamız ne de böyle bir niyetimiz vardır ama gelecekte bu ihtiyaç ortaya çıkarsa ülkemizi daha iyisine kavuşturmak üzere her sözleşmeyi gözden geçirmekten de çekinmeyiz' 'Şayet amaç Montrö Sözleşmesi ile ilgili tartışmaya katkı sağlamaksa bunun mecrası bildiri yayınlamak değil, akademik dünyada ve medyada görüş ifade etmektir' 'Kanal İstanbul, Boğaz'daki egemenlik haklarımızı güçlendirecek bir projedir. Atatürkçülük ve Cumhuriyetçilik adına Türkiye'nin milli egemenlik haklarını tahkim edecek böyle bir projeye karşı çıkanlar en büyük Atatürk ve Cumhuriyet düşmanıdır' 'Türkiye, Kanal İstanbul sayesinde İstanbul Boğazı'ndaki ağır deniz trafiği yükünü hafifletirken, Montrö'deki sınırlamaların dışında tamamen kendi egemenliğinde bir alternatife de kavuşmuş olacaktır' 'Türk Silahlı Kuvvetlerinin disiplin anlayışıyla bağdaşmayacak fotoğraf veren askere de olumlu bakmadık, bakmayız. Bunun münferit bir hadise olduğu açıkça bellidir' '(Bazı emekli amirallerin açıklaması) Bu işin merkezinde aslında ana muhalefet partisinin ta kendisi var'

5 Nisan 2021 Pazartesi   20:01:30

BM'den 'Ürdün'de Barış, Güvenlik Ve İstikrar, Kritik Öneme Sahip' Açıklaması

Birleşmiş Milletler, Ortadoğu'da önemli bir rol oynayan ve 650 binden fazla Suriyeli mülteciye de ev sahibi yapan Ürdün'ün, barış, güvenlik ve istikrarının, kritik öneme sahip olduğunu bildirdi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:58:31

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan 'Küresel Asgari Kurumlar Vergisi' Çağrısı Açıklaması

'Küresel ekonominin çok uluslu şirketlerin vergilendirilmesinde daha eşit bir oyun alanına dayalı olarak gelişmesini, inovasyonu, büyümeyi ve refahı teşvik etmesini sağlamak için birlikte küresel bir asgari vergi kullanabiliriz'.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:56:59

AK Parti MYK toplandı!

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:55:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Bu İşin Merkezinde Aslında Ana Muhalefet Partisinin Ta Kendisi Var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şu anda bu 104 kişinin içerisinde bizzat Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesi olan, kendisi, karısı, yeğeni, oğlu, şusu busu olanlar var. Bunları da yakın zamanda yazılı ve görsel medyada göreceksiniz. Bu işin merkezinde aslında ana muhalefet partisinin ta kendisi var" dedi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:54:01

Antalyaspor, Sivasspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 33. haftasında 7 Nisan Çarşamba günü Demir Grup Sivasspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarına başladı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:54:00

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Somali Din Ve Evkaf Bakanı Roble İle Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Somali Din ve Evkaf Bakanı Ömer Ali Roble ile bir araya geldi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:53:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Değerlendirme Toplantısı'nın Ardından Açıklamalarda Bulundu Açıklaması (1)

'(Emekli amirallerin bildirisi) Her şeyden önce bir gece yarısı gerçekleştirilen bu eylem, hem üslubu hem yöntemi hem de yol açacağı açıkça belli olan tartışmaları itibarıyla kesinlikle art niyetli bir girişimdir' 'Emekli amirallerin vazifesi, 104 tanesi bir araya gelerek siyasi bir tartışma konusunda darbe imaları içeren bildiriler yayınlamak değildir' 'Emekli amiral sıfatıyla da olsa böyle bir girişim, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik bir bühtandır' 'Hiçbir emekli kamu görevlisinin de topluca böyle bir yola tevessül etme hakkı yoktur' 'Bunun adına ifade özgürlüğü diyemeyiz. İfade özgürlüğü, 'aksi halde' diyerek başlayan ve ülkenin seçilmiş yönetimini darbeyle tehdit eden cümleleri kapsamaz' 'Milleti ve milletin seçtiği yönetimi tehdit etme cüretini gösterenlere hadlerini yine milletimizle göstereceğiz' 'Bunları, FETÖ'cü hainlerin başlattıkları 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimin yanında yer alırken de görmedik' 'Yayınlanan bildiriyi özellikle dikkate alıp gereken her tedbiri uygulama kararlılığımızı ortaya koyuyoruz' 'Bu meseleyi siyasi istismar aracı haline getirmek isteyenler çıkacaktır. Onlarla sandıkta hesaplaşacağız'

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:50:59

Fransa'nın Hindistan'a Savaş Uçağı Satışında Yolsuzluk Skandalı

Uçakları üreten Dassault Aviation'un, anlaşma haricinde Hindistanlı bir şirkete 1 milyon avro ödediği belirlendi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:49:01

Alkol alıp kaza yapan CHP'li Başkan itiraf etti!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın alkollü araç kullanırken kaza yaptığı ve karşı tarafa rüşvet teklif edildiği iddiaları yeni bir boyut kazandı. Maltepe Belediyesi, 2 Nisan’da bir açıklama yayınlayarak kazayı Belediye Başkanı Kılıç’ın değil de N.E.A isimli bir personelin yaptığını duyurmuştu. Belediye Başkanı Ali Kılıç bugün Maltepe Belediyesi Meclisi’nde yaptığı konuşmada kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti. Kılıç, “Şoförüm izinliydi. Eve giderken Turgut Özal Bulvarı’nda seyir halindeyken önümde bulunan beyaz bir araç ani fren yaptı. Ben de arkadan önümde duran araca vurmuş oldum” dedi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:45:22

Son 24 Saatte Korona Virüsten 193 Kişi Hayatını Kaybetti

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 193 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 42 bin 551 yeni vaka sayısının olduğunu açıkladı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:43:33

Hatayspor, Fatih Karagümrük'ün Konuğu Oluyor

Hatayspor, Süper Lig’in 33. haftasında yarın Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:43:31

Emre Belözoğlu'nun İlk Maçı

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü olarak sahada göreve başlayan Emre Belözoğlu, ilk maçına Denizlispor karşısında çıktı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:43:30

DSÖ, Covid-19'Un İnsanlardan Hayvanlara Bulaşma İhtimalini Doğruladı

Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) Rusya Temsilcisi Melita Vujnovic, Covid-19’un insanlardan hayvanlara bulaşma ihtimalinin olduğunu belirterek, virüsün diğer hayvan türleri üzerindeki etkilerinin DSÖ tarafından araştırıldığını kaydetti.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:42:59

AK Parti MYK Toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:40:00

Melikgazi Belediyesi Meclis Toplantısı Yapıldı

Melikgazi Belediyesi gündeminde bulunan maddeleri karara bağlamak üzere nisan ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

5 Nisan 2021 Pazartesi   19:39:29

 1  2  ...  7  8  9  ...  72  73