Haber Arşivi

Baba Ve Oğul Fıstık Kavgasında Öldürüldü

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde fıstık sahipleri ile fıstık kabalcıları arasında çıkan tartışmada baba ve oğul pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Kavgaya karışan iki kişi ise yaralandı.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:29:52

Bir Gecede 14 İş Yeri, 250 Bin TL'lik Hırsızlık Açıklaması O Anlar Kamerada

Fatih’te aynı gecede 14 ayrı iş yerinden 250 bin liralık hırsızlık yapan zanlılar yakalandı. Olay anları güvenlik kameralarına yansırken, yakalanan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:29:51

İstanbul'u değnekçiler işgal etti!

KADIKÖY ve Bakırköy'de cadde ve sokaklardaki resmi otopark görevlilerinin çalışma saatlerinin bitmesiyle birlikte ortaya çıkan değnekçiler, vatandaşlardan zorla haksız para topluyor. Vermeyen aracına gelebilecek zarardan korkuyor.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:29:51

Başkan Kavuş'tan Sağlık Çalışanlarına Destek Ve Moral Ziyareti

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, pandemi süreci boyunca büyük fedakarlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden sağlıkçılara moral ve destek ziyareti gerçekleştirdi.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:29:50

Samsun'da Müteahhit Denizde Yüzerken Boğuldu

İstanbul’dan geldiği Samsun’da denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuk babası müteahhit hayatını kaybetti.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:29:21

İstanbul'un Yanı Başında, Parmak Isırtan Görüntüler

Kocaeli’nin mavi ve yeşilin buluştuğu koyları, doğal güzellikleri ile büyülüyor. İstanbul’a yakınlığı ile ilgi çeken koylar, doğa tutkunlarının akınına uğruyor.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:29:20

Olimpiyat Şampiyonu Atlet Kipruto Koronavirüse Yakalandı

Erkekler 3000 metre engelli olimpiyat ve dünya şampiyonu Conseslus Kipruto, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını açıkladı.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:28:18

Uzmanından Kalp Damar Hastalarına Sıcak Havayla 'Başa Çıkma' Önerileri

SBÜ Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Karagöz:Bazı basit uygulamalar, aşırı sıcaklarda kalbin gereğinden fazla zorlamasını engelleyebilir. İş ya da diğer fiziksel aktivitelerinizi azaltın veya erteleyin. Sabah erken ya da akşama doğru dışarı çıkmak sizin için en iyi zamandır. Egzersiz yaptığınızda, genellikle aldığınızdan daha fazla sıvı tüketmelisiniz. Soğuk bir duş veya banyo yapabilir ya da koltuk altına soğuk, ıslak bir bez ya da buz paketi koyabilirsiniz' 'Sıcak ve yoğun nemli günlerde dışarıdaysanız her saat 1 bardak su için, kalp yetersizliğiniz varsa hekiminize danışın. Sindirim sisteminden kan dolaşımına suyun geçişini yavaşlattığı için şekerli sodalar yerine meyve suyuna tercih edin. Sıvı kaybına neden olabileceği için yoğun kafeinli içeceklerden veya alkolden uzak durun' 'Midenizi aşırı doldurmayan daha küçük öğünlere sadık kalın. Soğuk çorbalar, salatalar ve meyveler açlığınızı tatmin edebilir ve size ekstra sıvı verebilir'

9 Ağustos 2020 Pazar   09:27:50

Bakan Kasapoğlu'ndan İstinye Ulusal Kamp Ve Eğitim Merkezi'ne Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: 'Tesisimiz yenilenen yüzüyle, İstanbul'un merkezi bir noktasında, sporcularımızın kamp faaliyetlerine ve turnuvalara katılabileceği, antrenör ve hakemlerimize yönelik eğitimlerin sunulabileceği, dünyanın saygın tenisçilerinin ağırlanabileceği bir merkeze dönüşecek' 'İstanbul'umuz dünyanın önde gelen tenis şehirlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizim temennimiz, 7'den 70'e tüm halkımızın bu tesisleri gece gündüz kullanması'

9 Ağustos 2020 Pazar   09:27:49

Gurbetçiler Dönüş Yolunda Rahat Yolculuk İçin Arabalı Treni Tercih Ediyor

Edirne ile Avusturya'nın Villach şehirleri arasında sefer yapan arabalı trenler, gurbetçilere Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Bulgaristan sınır kapılarında beklemeksizin 1400 kilometre yol katetme imkanı sunuyor.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:27:19

AKAMİB'ten Yılın İlk 7 Ayında 368 Milyon Dolarlık İhracat

Akdeniz Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKAMİB), yılın ilk 7 ayında 368 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:25:18

Bursa'da Çöp Atmak İçin Aracından İnen Kişiye Otomobil Çarptı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesindeki akaryakıt istasyonunda çöp atmak için aracından inen kişiye otomobil çarptı.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:24:51

'Bana Bir Şey Olmaz' Düşüncesi Kovid-19'A Karşı Rehavete Neden Oluyor

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın: 'Kimse 'Bana bir şey olmaz' düşüncesiyle hareket etmesin. Temastan kaçınılması gerekiyor' 'Taşıyıcılar var, belirtisi olmadan gezip tozuyor. Hastalarımız bile, 'maske tak' deyince bazen tepki gösteriyor' Akdeniz Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Suat Kolukırık: 'Ne yazık ki rehavet içeren bireysel davranışlar, salgın riskini artırmakta ve devam ettirmektedir' Kovid19'u yenen Çağlar Çolak: 'Bana asla bulaşmaz diyordum ama çok ağır geçirdim. Yüksek ateş, geçmeyen baş ağrısı. Günlerce hastanede kaldım. Gerçekten bu hastalığın şakası yok'

9 Ağustos 2020 Pazar   09:24:50

Sınırın Öbür Tarafında Son Bir Haftada İkinci Yangın

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Resulayn kentinde son bir hafta içerisinde aynı bölgede iki yangın çıktı.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:24:21

Sason'daki Şifalı Su Turizmi Koronaya Takıldı

Her yıl şifalı olduğu gerekçesiyle ziyaretçi akınına uğrayan Batman’ın Sason ilçesindeki ekşi su çeşmesi, bu yıl korona virüs salgını nedeniyle sessizliğe büründü.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:24:20

Sason'da Bir Ev Karantinaya Alındı

Batman’ın Sason ilçesine bağlı Yücebağ beldesi Koçkaya Mahallesinde bir ev korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:24:19

Çankaya'nın Tohumları Üretiliyor

Çankaya Belediyesi Kent Tarım Hobi Evlerindeki çalışmaları pandemi şartlarında da devam ediyor. Salgın hastalık nedeniyle Kent Tarım Hobi Evi eğitimlerine bir süre ara verilen Çankaya Belediyesinde, ziraat mühendisleri krizi fırsata çevirerek gelecek yıl kullanılacak tohumları üretiyor.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:23:51

Diyarbakır'da 'Korona Virüs Tedbirsizliği' Boyut Atladı

Diyarbakır’da bir kişi, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde korona virüs tedavisi gören yakınlarına pencereden el salladıktan sonra meşrubat alıp yanlarına giderek bayramlarını kutladı. Burada korona virüs kapan şahsın, yine akrabası olan 4 kişiye de virüsü bulaştırdığı öğrenildi.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:23:50

Köpek Barınağının Gönüllü Anneleri

Kayseri'de hayvanat bahçesinde biri güvenlik görevlisi, diğeri temizlik işçisiyken Büyükşehir Belediyesi Molu Geçici Köpek Barınma Evi'nde köpek bakıcılığını seçen iki kadın, şefkatle yaklaştıkları köpeklere annelik yapıyor Refiye Hastekkeşino: 'Hayvanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum, burası bana terapi gibi geliyor' Sevda Engür:Buradaki hayvanlar bizleri annelerinin yerine koyuyor. Yanlarına gittiğimiz an hemen etrafımızı sararlar, toplanırlar'

9 Ağustos 2020 Pazar   09:22:48

İstanbul'da Düzensiz Göçmen Operasyonunda 62 Kişi Yakalandı

İstanbul'da, yurda yasa dışı yollardan girdiği belirlenen Afganistan uyruklu 62 kişi yakalandı.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:22:20

'Öğretmen-Polis Omuz Omuza' Salgınla Mücadelede Hasta Takibinde

Konya Valisi Vahdettin Özkan önderliğinde, Kovid19'la mücadele kapsamında oluşturulan öğretmen ve polislerden oluşturulan izolasyon ekibi, test sonucu pozitif olup evde karantinada tutulanları takip ediyor, hastalara moral veriyor Vali Özkan:Her hastadan sorumlu bir personelimiz var. Bunlar hastalarla iletişim halinde. Ara sıra yanlarına uğrayıp hal hatır soruyor, bir ihtiyaçları olduğu zaman da Vefa Destek Grubunu hastaya yönlendiriyorlar. Aynı zamanda hastaları kurallara uymaları noktasında uyarıyorlar'

9 Ağustos 2020 Pazar   09:22:19

Edirne'de Yeni Mahsül Süpürge Teli Borsada Satıldı

Edirne'de yeni mahsül süpürge teli Edirne Ticaret Borsası'nda (ETB) satıldı.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:21:51

Görme Engelli Atlet, Koşu Bandında Başlayan Serüveninde Madalyaya Doymuyor

Fatih Bayer, bir yakınının tavsiyesiyle başladığı atletizmde, koşu bandında hazırlandığı ilk yarışmadan sonra milli takıma seçilirken, Türkiye'yi yurt dışında temsil etmeyi sürdürüyor Görme engelli sporcu Bayer: 'Gelecek yıl hem Avrupa Şampiyonası hem İslam Oyunları hem de Paralimpik Oyunları olacak. İnşallah 3 müsabakada da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım' 'Çevremdekileri ve yakınlarımı spora yönlendiriyorum. Birçok kişiyi spora başlattım'

9 Ağustos 2020 Pazar   09:21:50

Dumanlı Yaylası, Doğasıyla Misafirlerini Cezbediyor

Erzincan'ın Refahiye ilçesindeki, 2017 yılında Türkiye'nin 219'uncu tabiat parkı ilan edilen Dumanlı Yaylası, yemyeşil ormanlık alanıyla ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor Bölgeyi ziyarete gelerek yaylada oluşturulan yürüyüş yolunda spor yapan ve piknik alanlarını kullanan vatandaşlardan bazıları da karavan veya çadırlarında doğayla iç içe kamp yapıyor.

9 Ağustos 2020 Pazar   09:21:21

Zayıflamak İçin Güreşe Başladı, Milli Takıma Kadar Yükseldi

Bayburtlu İkranur Akkuş, kilo vermek için başladığı güreşte Türkiye üçüncülüğü elde etmesinin ardından, milli takıma seçilmeyi başardı İkranur Akkuş: 'Mindere ayak bastığımda huzur buluyorum. Bu spora saygım arttı, bakış açım değişti. Önceden, 'Kadınlar nasıl bu sporu yapıyor?' diye düşünüyordum'

9 Ağustos 2020 Pazar   09:21:19

 1  2  ...  30  31  32  ...  38  39