Haber Arşivi

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 640 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:10:51

Davutlar'da Bir Evden Ziynet Eşyası Çalan Hırsız Yakalandı

Kuşadası’na bağlı Davutlar’da bir yaklaşık bir ay önce bir evden değişik miktarlarda ziynet eşyası, kol saati ve cep telefonu çaldığı ileri sürülen bir şüpheli polis tarafından yakalandı. 3 ayrı hırsızlık suçundan daha arandığı ortaya çıkan şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:09:22

'Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Proje Startı, Yıkım Töreni'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki: 'Kentsel Dönüşümde yerinden dönüşümün esas olduğuna karar verdik. İnsan hatırası neredeyse orada dönüşüm esas. Bir de bunun maliyeti var. Kamu burada elini taşın altına koyacak, destek verecek ki vatandaşlarımız rahatça evlerinde oturabilsin' 'Planlarımız, önümüzdeki 15 sene içerisinde tüm Türkiye’de yılda 500 bin bağımsız birim olmak üzere, 200250 bin İstanbul’da, diğer kalan kısım Anadolu’da, ne kadar depreme dayanıksız evlerimiz varsa yıkmak ve yeniden yapmak'

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:07:52

Bakan Ağbal Açıklaması 'Kılıçdaroğlu Hesap Yapmayı Bilmiyor'

Maliye Bakanı Naci Ağbal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’Asgari ücreti 2200 TL yapacağız’ vaadini "Burada rakamlar ortada. Eğer gücü yetiyorsa bu rakamların karşısına rakam koyar. Kılıçdaroğlu hesap yapmayı bilmiyor" dedi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:06:22

Buğdayları Yanarak Kül Oldu

Edirne’nin Süloğlu ilçesine bağlı Akardere köyünde, 3 çiftçinin toplamda yaklaşık 30 dönüm buğday ekili tarlası yanarak kül oldu. Çiftçilerin tarladan buğdayını biçmesine sayılı günler kala, ekili buğdayları yanarak yok oldu.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:05:53

Manisa'da 29 FETÖ'cü İtirafçı Oldu

Manisa merkezli 20 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 35 zanlıdan 29’u etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak serbest bırakılırken, diğer 6 şüpheli tutuklandı. İtirafçıların verdiği bilgiler doğrultusunda örgütün askerlerden sorumlu olduğu değerlendirilen 9 mahrem imamı tespit edildi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:05:52

Almanya'da İki Günde 80 Bin Türk Oy Kullandı

Almanya’nın Essen kentindeki Türkiye konsolosluğu, Almanya’da, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için 2 gün içerisinde 80 bin kişinin oy kullandığını açıkladı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:04:22

'Kılıçdaroğlu Hesap Yapmayı Bilmiyor'

Maliye Bakanı Naci Ağbal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’Asgari ücreti 2200 TL yapacağız’ vaadini "Burada rakamlar ortada. Eğer gücü yetiyorsa bu rakamların karşısına rakam koyar. Kılıçdaroğlu hesap yapmayı bilmiyor" dedi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:04:21

Şırnak'ta Örgütün Mühimmatları Ele Geçirildi

Şırnak’ın Bestler Dereler bölgesinde 8 Haziran’dan bu yana devam eden Şehit Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak operasyonunda PKK’lı teröristlere ait çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   20:01:52

Almanya'da İlk İki Gün İçerisinde 80 Bin Türk Oy Kullandı

Almanya’nın Essen kentindeki Türkiye konsolosluğu, Almanya’da, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için 2 gün içerisinde 80 bin kişinin oy kullandığını açıkladı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:58:21

Bakan Özhaseki Açıklaması 'Deprem Olunca Kader Diyoruz, Emin Olun Değil'

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle vuruldu. Büyük proje için vurulan ilk kazma havadan görüntülenirken, törende konuşan Özhaseki, “Deprem olunca kader diyoruz, emin olun değil” dedi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:54:51

Almanya'da Türkler Sandık Başında

AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Zafer Sırakaya, Türkiye'nin Essen Başkonsolosluğunda oyunu kullandı Sırakaya: 'Avrupa'daki vatandaşlarımızı bilinçlendirme noktasında sadece AK Parti'ye engel konulurken, propaganda yapmaları için kimi siyasi partilere ise her türlü platform oluşturuldu'

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:52:51

Şehit Diplomat Yergüz, Cenevre'de Anıldı

Türkiye'nin Bern Büyükelçisi Saygılı: 'Türk milleti şehitlerini unutmaz, gazilerini başının üstünde taşır' 'Katilinin ifadelerine gazete kupürlerinde kahramanlık hikayesi gibi yer verenlere inat, adını şehit edildiği bu şehre kazıyacağız' Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosu Mehmet Sait Uyanık: 'Yergüz'ün şehit edildiği şehirde Ermeni anıtı yapılması, İsviçre Türk toplumunda derin üzüntü yaratmıştır' Batı İsviçre Türk Dernekleri Federasyonu Başkanı Celal Bayar: 'Bugün Ermeni terörü durdu ancak Ermeni gruplarının 'sözlü kurşunlarının' toplumumuzu ve Türkiye'yi hedef almaya devam ettiği bir gerçektir'.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:52:21

Bakan Albayrak'tan, İnce'ye 'Bor' Yanıtı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: '(CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'bordan cam üreteceğiz' açıklamasına ilişkin) Yahu günaydın. Borcamı üretip, evlerde kullanalı 10 yıllar oldu, biz çoktan ürettik çoktan' 'Biz nükleerde, savunma sanayisinde, uçaklarda, tanklarda kullanılacak en son teknoloji ile borun hammaddesinin tonu 200 dolarken, ürüne dönüştüğünde tonu 400 bin dolara çıkacak teknoloji için imza attık. İki bin kat katma değer üretiyoruz, adam borcamda kalmış'

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:50:21

'Dul Ve Yetim Aylığı Alanlara Hisseleri Oranında Ödemeleri Yapılıyor'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu:(Emeklilere ödenen bayram ikramiyelerinin eksik yatırıldığı iddiası) Bayram ikramiyesi ödemesinde de ilk günden itibaren şunu ifade ettik, hisseleri oranında dul ve yetim aylığı alanlar ki bu emekli maaşı değildir, tekrar bunun altını çizmek istiyorum. Dul ve yetim aylığı alanlara ilgili kanundaki hisseleri oranında ödemelerini gerçekleştireceğiz' 'Şimdi hal böyleyken tüm emeklilere bin lira verildiği bilinirken, yetim ve dul aylığı alanlara bu ödemelerin nasıl yapılacağını gayet iyi bilinirken birisi elinde dekont sallıyor. Yine de vatandaşlarımızın kafasını karıştırmaya yönelik, bilgi kirliliği algı çalışmasına yönelik maalesef ki çok çaresiz bir durumda olduklarını gösteren bir tutum ve davranış içerisindeler'

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:49:51

'Gazze'ye Hayat Ol' Platformundan Gazzeli Ailelere Gıda Yardımı

Türkiye merkezli "Gazze'ye Hayat Ol" platformu, Gazze Şeridi'nde ihtiyaç sahibi 420 aileye gıda yardımında bulundu.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:47:21

'Toplumsal Ve Siyasal Hayatta Kadın' Konferansı

KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar: 'Erkek ve çocuklu kadın çalışanlara aynı iş yükü verilip 'çocuklu kadın aynı performansı sergileyemedi' diye ona az maaş vermek veya atıl bırakıp yükseltmemek eşitlik ilkesine çok uygunken, adalet anlamında ciddi bir sorundur. Çünkü o kadının çocuk yetiştirmesi, keyfi bir durum değildir, tüm toplumun ihtiyacıdır, toplumsal bir zorunluluktur' 'Yetiştirilen çocuk sadece kendi annesine değil, tüm topluma fayda sağlayacaktır. Geleceğimizi oluşturacaktır. Bu yüzden o kadın iş hayatında pozitif ayrımcılığı hak eder. Bu adaletin gereğidir'

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:43:22

Şırnak'ta 2 Günde 14 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK tarafından Bestler Dereler bölgesindeki operasyonlarda son 2 günde hava harekatıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 14'e yükseldi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:42:22

Erdoğan'dan Şehit Yatkın'ın Ailesine Başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'de terör saldırısında şehit düşen er Şevki Eren Yatkın'ın ailesine taziye telgrafı gönderdi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:41:22

'Kendi Ayağına Kurşun Sıkan Bir Turizm Anlayışı Var'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 'Ekonomiye değer veren siyasal iktidarın turizm sektörünü gözardı etmesi mümkün değildir. Biz bu sektörün önündeki bütün engellerin kaldırılmasını istiyoruz' 'Turist geliyor doğru içki içecek. Sen içmeyebilirsin, otel sahibi, çalışanı da içmeyebilir ama turist geliyor, içki içecek' 'Türkiye'nin imajını değiştirme gibi bir görevimiz var. Bu görev hepimizin ortak görevidir. Hangi partiden olursak olalım, bu imajı değiştirmek için 24 Haziran önemli bir fırsat' 'Kendi ayağına kurşun sıkan bir turizm anlayışı var, Türkiye'nin bundan kurtulması gerekiyor'

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:40:52

Park Halindeki Araçlara Çirkin Saldırı

Manisa’nın Salihli ilçesinde park halindeki 2 araca kimliği belirsiz kişiler tarafından, yabancı madde dökülerek zarar verildi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:39:52

Güvenlik Korucuları Kaza Yaptı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde güvenlik korucularının içinde bulunduğu traktör kaza yaptı; 2 korucu yaralandı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:35:52

Manisa'daki FETÖ/PDY Operasyonu

Örgütün TSK'daki kripto yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 35 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:34:52

Muğla'da Trafik Kazaları Açıklaması 9 Yaralı

Muğla'nın Menteşe ve Milas ilçelerindeki trafik kazalarında 9 kişi yaralandı.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:33:52

Şırnak'ta 2 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak Bestler Dereler bölgesinde devam eden Şehit Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak Operasyonunda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. 8 Haziran’dan bu yana devam eden operasyonda toplam 14 terörist etkisiz hale getirilirken, çok sayıda mühimmat da ele geçirildi.

9 Haziran 2018 Cumartesi   19:32:22

 1  2  ...  5  6  7  ...  49  50