Haber Arşivi

Osman Baydemir ifade vermek için adliyede

HDP Milletvekili Osman Baydemir, hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle, İzmir’de ifadesi alınmak üzere polis eşiliğinde adliyeye getirildi.

7 Ocak 2018 Pazar   11:28:56

Münir Özkul'a veda

Evinde 93 yaşında vefat eden geleneksel Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Münir Özkul'un cenazesi, Bakırköy Mezarlığı'nda defnedildi.

7 Ocak 2018 Pazar   11:28:47

Beytüşşebap'ta Eksi 5 Derecede Balık Avı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde vatandaşlar, hava sıcaklığının eksi 5 dereceye kadar düşmesine rağmen tulumlarını giyerek girdikleri Habur Çayı’nda balık avlıyor.

7 Ocak 2018 Pazar   11:27:27

HDP Tekirdağ İl Başkanı Kazada Öldü

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Tekirdağ İl Eş Başkanı Salim Gümüş, gece geç saatlerde Çorlu’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

7 Ocak 2018 Pazar   11:27:26

Servet Tazegül Yeniden Antrenmanlara Başladı

Olimpiyat şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül:'Tekvandoya devam edip etmeyeceğimi zaman gösterecek. Antrenmanlara başlamamı iyi bir gelişme olarak görebiliriz' 'Vücudum yükleme yapmama izin verirse tekvandoya devam edeceğim'

7 Ocak 2018 Pazar   11:25:57

Erzurum'da Yoğun Sis

Erzurum'da etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi.

7 Ocak 2018 Pazar   11:25:56

'Bayrak Şairi' Arif Nihat Asya Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı

’Bayrak Şairi’ olarak tanınan Arif Nihat Asya, vefatının 43. yılında Bağcılar’da kendi adını taşıyan ilkokulun öğrencileri tarafından düzenlenen özel bir programda anıldı. Minikler şairin şiirlerini tiyatro, mehter, semazen gösterisi ve koro eşliğinde okudu. Öğrencilere seslenen Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk, “Bayrağımızın kıymetini bilelim. Bayrağı olmayanlar bayramlarını yapamıyorlar” dedi.

7 Ocak 2018 Pazar   11:24:26

'Oyuncularımızın Performansından Memnunuz'

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:'İlk yarı itibarıyla hem puan hem de son haftalarda oyuncularımızın gösterdiği performans açısından istediklerimiz gerçekleşti' 'Elimizdeki oyuncu grubuna her zaman inandık ve güvendik. İkinci yarı çok daha iyi bir Evkur Yeni Malatyaspor izlettireceğimize inanıyoruz' 'Ara transfer döneminde takımımızın daha da güçlenmesi adına 12 transfer yapabiliriz. İhtiyacımız olan bölgeler var'

7 Ocak 2018 Pazar   11:23:26

Kahraman Gazinin Hedefi Okçulukta Olimpiyat Madalyası

Vatani görevini yaparken teröristlerin saldırısında omuriliğinden yaralanan ve yürüme yetisini kaybeden Jandarma Komando Er Yavuz Papağan, bir yıl önce başladığı okçulukta kendisine olimpiyat hedefi koydu Yavuz Papağan: 'Hedefim, bu yıl düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda ve ardından 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak'.

7 Ocak 2018 Pazar   11:20:26

Battalgazi MHP'de İstişare Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Samanlı, parti binasında istişare toplantısı düzenledi.

7 Ocak 2018 Pazar   11:19:57

İranlı Heykeltıraş Seywan Saedian Hurdaları Sanat Eserine Dönüştürüyor

Diyarbakır’da yaşayan İranlı Heykeltıraş Seywan Saedian, topladığı hurda parçalarını toplumun belleğini yansıtan birer sanat eserine dönüştürüyor. Saedian’ın dokunduğu hurdalar, kanatlanan bir kuştan özgürlük heykeline kadar yüzlerce figürle sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

7 Ocak 2018 Pazar   11:19:56

Doğubayazıt'ta Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

7 Ocak 2018 Pazar   11:19:27

HDP'li Vekil Osman Baydemir İfade Vermek İçin Adliyede

HDP Milletvekili Osman Baydemir, hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle, İzmir’de ifadesi alınmak üzere polis eşiliğinde adliyeye getirildi.

7 Ocak 2018 Pazar   11:19:26

Sümela'nın Her Noktası Gezilebilecek

İnanç turizmi açısından dünyanın sayılı mekanları arasında gösterilen Sümela Manastırı'nda devam eden restorasyon ve kaya ıslahı çalışmalarının birinci etabı tamamlandı Kısa sürede tamamlanması planlanan restorasyon çalışmalarının ardından manastırın daha önce bilinmeyen şapeller başta olmak üzere her noktasının gezilmesi hedefleniyor Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ayvazoğlu: 'Manastırın restorasyon çalışmaları çerçevesinde içerisinde var olan küçük şapeller, öğrencilerin kalmış olduğu bölümler, kütüphanesi, mutfağı dahil olmak üzere bütün bölümleri gezilebilecek' 'Gelen ziyaretçilerimize manastırın dışındaki kayanın ucunda kalan ve gidilmesi zor olan o şapeli de inşallah yapacağımız yeni bir uygulamayla gösterme fırsatı bulmuş olacağız'.

7 Ocak 2018 Pazar   11:18:27

Talasemili Gencin 'Özel Harekat Hayali' Gerçek Oldu

Talasemi hastası gencin özel harekat polisi olma hayali, arkadaşının CİMER'e gönderdiği mail sayesinde bir günlüğüne de olsa polis ağabeyleri ve ablaları tarafından gerçekleştirildi Talasemi hastası Akçaya: 'Benim yeşil bere sevgim 6 yaşımdan beri var. Bu sevgi anlatılmaz. Gerçekten çok derin bir sevgi. Kendimi bildim bileli yeşil bereye sevdalıyım. Benim polis olabilmem için önümdeki engel talasemi hastalığı' Anne Hasdemir: 'Özel harekata karşı ayrı bir sevgisi var. Bu içten gelen bir şey. Çok istiyordu. Kısa da olsa burada ona bu duyguyu yaşatanlara teşekkür ediyorum. Oğlumu özel harekat kıyafeti içerisinde görünce çok mutlu oldum'

7 Ocak 2018 Pazar   11:18:26

Diyarbakır'daki Uçak Kazasının Acısı İlk Günkü Gibi Taze

Diyarbakır'da 15 yıl önce 75 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasından yaralı kurtulanlar, halen kazanın üzüntüsünü ve şokunu yaşıyor Kazadan yaralı kurtulan 5 kişiden Tokmak: 'Hayattayız ama mümkün değil unutulması. Bir uçağı gördüğümde, silah sesi duyduğumda ciddi anlamda sıkıntı geliyor. Mümkün değil unutmam, hala rüyada bile görüyorum'

7 Ocak 2018 Pazar   11:17:57

Türkiye Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Harekatı’nın 103. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Türkiye Şehitleri ile Yürüyor” adlı yürüyüş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Türkiye’nin dört bir tarafından Sarıkamış’a gelen 7’den 70’e her yaştan yaklaşık 30 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.

7 Ocak 2018 Pazar   11:16:27

Anadolu Yaban Koyunlarının Sayısı Artıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığının koruması altındaki Anadolu yaban koyunlarının KonyaBozdağ'daki üretme merkezinde, 2017 envanter çalışmalarına göre yaklaşık 550 yaban koyunu bulunuyor Yaban koyununu kaçak avlayan veya onlara zarar verenler 78 bin lira tazminatla cezalandırılacak.

7 Ocak 2018 Pazar   11:15:56

'Adaletin Aranacağı Bir Ortamda Yarışmıyoruz'

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Buruk:'Galatasaray maçının ardından bana verilen 5 maçlık ceza adil değil. Ama 'adil ne var' derseniz, çok fazla bir şey yok. O yüzden bunları çok fazla önemsemiyoruz' 'Bütçemize göre transfer yapmak istiyoruz. Ligin bu anlamda en doğru hareket eden takımlarından biriyiz. Eğer şartlar oluşursa 23 transfer daha yapmak istiyoruz' 'VAR sisteminin bazı açık pozisyonlarda takımların haklarının doğru bir şekilde teslim edilmesi anlamında faydalı olacağını düşünüyorum'

7 Ocak 2018 Pazar   11:15:26

Çolakbayrakdar'tan Fidanlık Ziyareti

Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı fidanlığında mevsimine göre yetiştirdiği çeşitli ağaç, bitki ve çiçeklerle ilçenin dört bir yanını güzelleştiriyor.

7 Ocak 2018 Pazar   11:14:57

'Türkiye'de Hala Körlerin Hakim Olması Yasak'

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Ayva: 'Türkiye'de hala körlerin hakim olması yasak. Dünyada körlerin hakimlik, kadılık yaptığı biliniyor. Körlere hakim olma yasağının kalkması gerekiyor. Bu ayrımcılığa son verilmesi lazım' 'Ben milletvekili olduğum süreçte iki dönem hakimlerin uygulayacağı kanunu yaptım. Ne oldu yani yanlış mı yapmış oldum? Hakimlik, doğruyu, yanlışı, hatalıyı, suçluyu, suçsuzu ayırt etmek demek. Bunu neden körler yapamasın'En önemli sorunların başında körlerin hala kendi başına oy kullanamaması geliyor. Bu konuyla ilgili Anayasa Mahkemesinde 5 yıldır devam eden bir davam var'

7 Ocak 2018 Pazar   11:14:56

Asimder Genel Merkezinin Acı Kaybı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Merkezi, Karadeniz Bölge ve aynı zamanda da Giresun İl Temsilciğini yürüten Uslan Veziroğlu’nun vefat edişinden dolayı kamuoyunu bilgilendirmek için yazılı bir açıklama yapıldı.

7 Ocak 2018 Pazar   11:13:28

Alibeyköy-Eminönü Tramvayı Saatte 15 Bin Yolcu Taşıyacak

İnşaatı devam eden Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı saatte 15 bin yolcu taşıyacak.

7 Ocak 2018 Pazar   11:13:26

GRAFİKLİ - ANADOLU'nun KAYAK ZİRVELERİ - Anadolu'nun 'Yüce Dağı'nda Kayak Keyfi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Ilgaz Dağı, ziyaretçilerine doğal güzellikleri arasında kayak ve snowboard yapıp kızakla kayarak keyifli vakit geçirmeyi vadediyor Şiir ve şarkılara konu olan Ilgaz Dağı, her yıl İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin pek çok kentinden kayakseverleri ağırlıyor KASTOD Başkanı Mütevelli:Ilgaz, çam ağaçları arasında kayak yapma imkanı sağlıyor. Yükseklik ve doğası dolayısıyla oksijen bolluğuyla ön plana çıkıyor'

7 Ocak 2018 Pazar   11:12:27

Seydişehir'de Trafik Kazası Açıklaması 2 Yaralı

Seydişehir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

7 Ocak 2018 Pazar   11:12:26

 1  2  ...  31  32  33  ...  38  39