Kırkağaç Haberleri (Manisa)

Manisa'da Kışlada Yangın

Kırkağaç'taki Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar Kışlası'nın çamaşırhane bölümünde yangın çıktı Maddi hasara neden olan yangında itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Manisa / Kırkağaç 14 Eylül 2019 Cumartesi

Kırkağaç Belediyesinden Kanserle Mücadeleye Destek

Kırkağaç Belediyesi, ilçede kanser taraması yaptırmak isteyen kadınları belediye araçları ile Soma ve Akhisar'daki hastanelere taşıyor.

Manisa / Kırkağaç 5 Eylül 2019 Perşembe

Kırkağaç'ta Yaz Kurslarına Katılan Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

Kırkağaç Belediyesi ve Acaridman Spor Kulübü'nün açtığı yaz kurslarına katılan öğrencilere başarı belgeleri törenle verildi.

Manisa / Kırkağaç 27 Ağustos 2019 Salı

Hint Keneviri Ektiği Tespit Edilen Şüpheli Tutuklandı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde tarlasının bitişiğine Hint keneviri ektiği belirlenen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa / Kırkağaç 19 Ağustos 2019 Pazartesi

İstanbul Ve İzmir Arasındaki Bayram Trafiğine Havadan Denetim

Manisa'da bayram nedeniyle trafik yoğunluğunun arttığı İzmirGebze Otoyolu ve D565 kara yolunda helikopter destekli trafik denetimi yapılıyor.

Manisa / Kırkağaç 10 Ağustos 2019 Cumartesi

Kırkağaç'ta Poşet Dağıtımı

Kırkağaç Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde muhtarlıklar vasıtasıyla vatandaşa ve esnafa 12 bin adet kurban poşeti dağıttı.

Manisa / Kırkağaç 10 Ağustos 2019 Cumartesi

Kırkağaç Belediye Başkanı Gedüz'den, Genç Pehlivana Tebrik

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde elde ettiği başarıyla baş altına çıkan Necip Al'ı makamında ağırladı.

Manisa / Kırkağaç 5 Ağustos 2019 Pazartesi

Vali Deniz, Gençlerle Buluştu

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kırkağaç Şehzadeler Gençlik ve İzcilik Kampını ziyaret ederek Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen gençlerle buluştu.

Manisa / Kırkağaç 26 Temmuz 2019 Cuma

(Özel) Kırkağaç'ta Seracılığa İlgi Artıyor

Dünyaca ünlü kavunuyla isim yapan Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde, seracılığa olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Açık tarımın yapıldığı bir dekarlık alanda 10 ton domates alınırken aynı büyüklükteki bir seradan 30 ton domat

Manisa / Kırkağaç 26 Temmuz 2019 Cuma

Kırkağaç Kavununda Bereketli Sezon

Manisa'da dayanıklılığı ve aromasıyla ünlü coğrafi işaretli Kırkağaç kavununda bereketli bir sezon yaşanıyor Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı: 'Geçen yıl rekolte 30 bin ton civarında gerçekleşmişti. Bu sene 15 bi

Manisa / Kırkağaç 16 Temmuz 2019 Salı

Kırkağaç Kavunu, AB'den Coğrafi İşaret Almaya Hazırlanıyor

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yetiştirilen dünyaca ünlü Kırkağaç kavunu Türkiye’den sonra Avrupa Birliğinden de coğrafi işaret almaya hazırlanıyor.

Manisa / Kırkağaç 16 Temmuz 2019 Salı

Kırkağaç Kavunu AB Yolcusu

Türkiye'de 2008 yılında coğrafi işaretle tescillenen Kırkağaç kavunu, bu kez AB coğrafi işaret belgesi alınarak Avrupa'ya gönderilmeye hazırlanıyor Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı: 'Avrupalılar, sertifikalı gıda tü

Manisa / Kırkağaç 10 Temmuz 2019 Çarşamba

Kırkağaç'a Yeni Çocuk Doktoru Atandı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesindeki devlet hastanesine yeni atan çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru Seda Sönmez görevine başladı.

Manisa / Kırkağaç 4 Temmuz 2019 Perşembe

Anıt Zeytin Ağacında Fotoğraf Sergisi

Manisa İl Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar Kırkağaç ilçesinde bulunan 1657 yaşındaki zeytin ağacının çevresinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Manisa / Kırkağaç 19 Haziran 2019 Çarşamba

Kırkağaç Kavununa 'Tescil' Denetimi

Dayanıklı olması, aroması ve sert kabuğuyla diğerlerinden ayrılan ve bu özellikleriyle 2008 yılında coğrafi işaret tescili alınan Kırkağaç kavununun ekiminde kullanılan tohumlar, ilçe belediyesi tarafından oluşturulan komisyon tar

Manisa / Kırkağaç 1 Haziran 2019 Cumartesi
 1  2  ...  3  4  5  ...  32  33