Alucra Haberleri (Giresun)

Kur‘an Kursu Öğrencileri İçin Mezuniyet Töreni

Giresun Alucra Müftülüğü tarafından düzenlenen 2010-2011 Kur‘an Kursları mezuniyet programı ve Kur‘an kursları arası bilgi yarışması yapıldı. Alucra Belediyesi Kültür Salonu‘ndaki programa ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Giresun / Alucra 3 Haziran 2011 Cuma

Tarihi Kiliseyi Defineciler Talan Etti

Giresun’un Alucra ilçesine bağlı Çakrak Köyünde Rumlar’a ait olduğu sanılan Kilise definecilerin hedefi oldu. Defineciler hazine bulmak için tarihi kilisenin duvar taşlarını dahi yerinden söktüler.

Giresun / Alucra 14 Temmuz 2011 Perşembe

Giresun’Da Trafik Kazası: 3 Ölü, 1 Yaralı

Giresun’un Alucra ilçesi Arduç Köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Giresun / Alucra 22 Temmuz 2011 Cuma

Ygs‘De İki Doğru Cevaplı Soru İddiası

Alucra İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sinan Koca, dün yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı‘nda bir sorunun iki doğru cevabı olduğunu, sorunun iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Giresun / Alucra 28 Mart 2011 Pazartesi

Hayırseverlerden Yatılı Bölge İlköğretim Okuluna Bilgisayar Yardımı

Giresun‘un Alucra ilçesinde bir okula hayırsever baba ve oğlu tarafından 15 bilgisayar bağışlandı. Alucralı Kasım Yağcıoğlu’nun girişimleri ile Ahmet Ergun ve oğlu Faruk Ergün‘ün bağışladığı bilgisayarlar, Alucra Mehmet A

Giresun / Alucra 5 Mart 2011 Cumartesi

Alucra'da açılış

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, geçmiş yıllarda üniversite denildiğinde büyük şehirlerin akla geldiğini ancak son yıllarda her şehre birer üniversite kurulduğunu söyledi.

Giresun / Alucra 4 Aralık 2009 Cuma
 1  2  ...  12  13  14  ...  32  33