Yetenek Sizsiniz Türkiye - Burak Şanlı ve Kıvanç Özkönü İllüzyon Gösterileri

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Burak Şanlı ve Kıvanç Özkönü İllüzyon Gösterileri... ' Yetenek Sizsiniz Türkiye ' birbirinden ilginç yarışmacıları ile yine geceye renk kattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün geceye damgasını vuran ise Kıvanç - Burak ikilisi oldu. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ı şaşkına çeviren Kıvanç - Burak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de favorileri arasına girdi.
Sergen Yalçın Hülya Avşar Eser Yenenler Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Star TV ekranlarında yayınlan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında illüzyon gösterisi yapan Kıvanç ve Burak juriyi ilginç gösterileriyle etkilemeyi başardı.

Kıvanç - Burak'ın sergilediği performansı çok beğenen Acun Ilıcalı, 'Burak - Kıvanç, illüzyon gösterisinde en iyisi buydu. Elli illüzyon gösterisi izledik, en iyisi buydu. Hülya birşey yazıyor onu orda çözüyor. Biz aklımızdan eşyalar tutuyoruz onları biliyor. Muhteşem bir İllüzyon gösterisi' dedi.

Kıvanç - Burak jüri üyelerindan üç evet alarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir üst tura yükselmeyi başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Yarışmacı Dünyaya Meydan Okudu! (İZLE)

'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' yine birbirinden renkli yarışmacıların performansları ile geceye renk kattı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacılarından Hasan Aksu öyle bir soru sordu ki cevabının üç sene de bile çözülemeyeceğini iddia etti.

Aralarında öyle bir yarışmacı vardı ki dünyaya meydan okudu. 100 tane kare bulunan şablona 100 tane farklı sayı yazılarak (irrasyonel,rasyonel veya köklü sayı olabilir) hangi satır ve sütundan toplarsanız kök 2 yapar sorusunu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında soran Hasan Aksu bu soruyu kendisinin çözdüğünü fakat bir başkasının çözemeyeceğini iddia etti..

Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
26 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı