Wesley Sneijder'ın İmza Töreni -1 (Galatasaray Haberleri)

Wesley Sneijder'ın İmza Töreni. Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak.Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak. İmza törenine Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan, ikinci başkan Ali Dürüst ve sarı-kırmızılı kulübün efsane başkanlarından Ali Tanrıyar da katılacak. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Hollandalı futbolcu, ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçerek futbolcular ile tanıştı.
Serie A Takımları Metin Oktay Tesisleri Wesley Sneijder Galatasaray Fernando Muslera 


Hollandalı yıldız, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni takım arkadaşları ve tesis personelleriyle tanıştı. Sıcak bir şekilde karşılanan Wesley Sneijder, bir dönem Serie A'da rakip olarak mücadele ettiği Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile bir süre sohbet etti.

Galatasaray, Wesley Sneijder ile Türk Telekom Arena Stadı'nda resmi sözleşme imzaladı.Galatasaray, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza törenine Galatasaray Sportif A.Ş CEO'su Lütfi Arıboğan, Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ve sarı-kırmızılı kulübün efsane başkanlarından Ali Tanrıyar da katıldı.

Sabah saatlerin sağlık kontrolünden geçen Sneijder, öğlen saatlerinde ise Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek yeni takım arkadaşları ile tanışmıştı. Florya'dan Türk Telekom Arena'ya geçen Sneijder ve eşi Yolenthe önce stadın bazı noktalarını gezdi ardından da GSTV'nin ofisini ziyaret etti.
22 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı