'Süper Lig'e yakışır bir reklamımız olsun istiyoruz' - ERZURUM

"Süper Lig'e yakışır bir reklamımız olsun istiyoruz" - ERZURUM1 - Erzurum spor antrenmanından görüntü2 - Detaylar3 - Erzurum Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile röp4 - Detay"Süper Lig'e yakışır bir reklamımız olsun istiyoruz" - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Erzurum spor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen: - " Erzurum dışında yaşayan ve büyük işler yapan insanlarımızdan maalesef bu güne kadar destek alamadık. Hatta sezon öncesi bazılarını aradım ziyaret ettim ve takımımız için reklam talep ettik ama maalesef reklam alamadık" - "Türkiye'nin bir çok yerinden ve özellikle çevre illerden gelecek taraftarlarla şehirde büyük bir hareketlilik yaşanacak. Beşiktaş geldiğinde hem bizim hemde rakibin taraftarları takımlarına ve şehrimize büyük coşku yaşatacak"ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Erzurum spor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, " Erzurum dışında yaşayan ve büyük işler yapan insanlarımızdan maalesef bu güne kadar destek alamadık. Hatta sezon öncesi bazılarını aradım ziyaret ettim ve takımımız için reklam talep ettik ama maalesef reklam alamadık." dedi.
Sekmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Konyaspor'la karşılaştıklarını hatırlattı.Söz konusu maçta özellikle ikinci yarı takımın iyi oynamasına rağmen istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirten Sekmen, "Takıma santrafor ve ön libero takviyeleri yaptık. Yeni bir ligdeyiz ve ümit ediyorum her geçen gün lige ısınarak arzuladığımız hedefe ulaşmak istiyoruz. Süper Lig'e çıkmanın heyecanını yaşıyoruz ve ilk maçımızı da geçen hafta oynadık. Takım fena değildi ve genelde kararlar ev sahibi lehine verildi.
" diye konuştu.
Sekmen, yeni sezonda ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek şunları kaydetti:"Lige yeni çıktık ve hedeflediğimiz yerde kalmak kolay değil. Bunun için bir takım transferler yaptık. Her şeyin alışma devresi var ve biz her sezon arzuladığımız yerlere başlayamadık ancak bu sezonda geçen sezonlar gibi güzel neticeler alacağımıza inanıyorum."Hafta sonu Beşiktaş'ı ağırlayacak olmanın kent için önemli olacağını vurgulayan Sekmen, Çarşamba gününden itibaren kentte hareketlilik yaşanacağını kaydetti.
Sekmen, şöyle konuştu:"Türkiye'nin bir çok yerinden ve özellikle çevre illerden gelecek taraftarlarla şehirde büyük bir hareketlilik yaşanacak. Beşiktaş geldiğinde hem bizim hemde rakibin taraftarları takımlarına ve şehrimize büyük coşku yaşatacak." - "Maalesef destek alamadık"Türkiye'nin farklı yerlerinde yaşayan bir çok iş adamından Büyükşehir Belediye Erzurum spor için sponsorluk teklifi yaptığını anlatan Sekmen, kimseden olumlu bir cevap gelmediğini aktardı.Sekmen, " Erzurum dışında yaşayan ve büyük işler yapan insanlarımızdan maalesef bu güne kadar destek alamadık. Hatta sezon öncesi bazılarını aradım ziyaret ettim ve takımımız için reklam talep ettik ama maalesef reklam alamadık. Erzurum 'daki esnaflarımızdan destek alıyoruz. Sponsorluk için görüştüğümüz başka firmalar var ama bunlar bahsettiklerimin dışında. Onlar reklam veriyor ama Süper Lig takımına yakışır teklifler alamıyoruz. Biz Süper Lig'e yakışır bir reklamımız olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Pons 

15 Ağustos 2018 Çarşamba günü yayınlandı