Kayseri Erciyesspor Kartalspor Maçı Özeti

PTT 1. Lig ' in 30. haftasında Kayseri Erciyesspor kendi sahasında Kartalspor ' u 1-0 mağlup etti.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartalspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Öğlen ki maçlardan sonra bizim için final gibi bir maçtı. Rakiplerimizin puan kaybetmesinden sonra bize final gibi olacaktı. Erciyesspor ' a hiç pozisyon vermedik. Verdiğimiz ilk pozisyondan sonra golü yedik. İstemediğimiz bir sonuç oldu. Ama futbolcularımızın mücadelesinden memnunum. Futbolcularımızın ortaya koyduğu futboldan dolayı en bir puan almak istiyorduk. Ama olmadı. Futbolcularımız iyi oynadı. Çok tahlisiz bir şeklide maçı kaybettik. Ama çok önemli şeyler kazandık. Biz takım ruhunu, birlik ve beraberliği kazandık. Soyunma odasında ağlayan futbolcularımızın olması bu birlik ve beraberliğin göstergesi oldu. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Kayseri Erciyesspor açısından çok önemli bir maçtı. Onlara önde baskı yaptık. Bizim üzerimize yapacağı baskıyı engelledik. Erciyesspor ' un da bizimde fazla pozisyonumuz yoktu. Bu mücadeleden sonra burada puan alamamamız bizi üzdü. Şimdi 4 adet final maçımız var. Bu maçlara hazırlanacağız” dedi.
Gökhan Güney Kartalspor Kayseri Erciyesspor 


Kartalsporlu futbolcu Gökhan Güney, “Bizim için lige tutulmak adına çok önemli bir maçtı. Maçın başından sonuna kadar en iyi oyumuzu oynadık. Erciyesspor kaliteli bir takım. Sezon başından beri bir talihsizlik var. Bunun önüne bir türlü geçemiyoruz. En kötü berabere bitirmek istiyorduk. Ama mağlubiyetle bitirmek bizi çok üzdü. Önümüzdeki maçları alıp sezon sonunda ligde kalmak istiyoruz. Ligde kalmak için ellerimizde geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Timuçin Aşçıgil ise, “Biz buraya gelirken Erciyesspor ' un gücünü iyi biliyorduk. Çok çalıştık. Önde baskı kurduk. Maçta çok pozisyon yoktu. Çok üzgünüz. Bu maçtan sonra tabii ki de kenetlendik. Son dört maçın hepsini yenerek kümede kalacağız” dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Kazanmak çok güzel. Bu maçı kazanmak takım için önemliydi. Tabii ki, kendi sahamızda oynadığımız maçlarda üzerimizde gerginlik oluşuyordu. Ligin sonu yaklaştık. Stresi bizi etkiliyor. Futbolcularımız maçın son dakikasına kadar iyi mücadele etti. Hücumda Emrah ' ın sakatlanmasından sonra ileri uçta zorlandık. Bugünde kazandık. Karlı olan taraf biziz. Kartalsporu tebrik ediyorum. İyi oynadılar şans bizden yanaydı. 4 tane da maçımız var. Bu maç bizi rahatlattı. Üzerimizdeki stresi azaltmış oldu. Arkadaşlarımız sona ana kadar mücadele ettiler ve kazandılar. Bugün birkaç adım birden attık” dedi.

Ev sahibi takım futbolcusu Emrah, “Takımı tebrik ediyorum. Çok zor maç olacağını biliyorduk. Herkesin bu ligde hedefi var. Kartalspor ' da ligden düşmemek işçin mücadele ediyor. İçeride kazanamama sıkıntımız vardı. Son dakikada olsa kazandık. Bugün kötü oynadı. Ama kazanmayı bildik. Eksiklerimiz vardı. Süper lig yolunda 4 adım kaldı. Kayseri erciyesspor ' un süper lige çıkması için elimizden geleni yapacağız. Son haftalarda en iyisini vermek istiyoruz. Omuz bağlarım koptu” derken, golü atan Göksu ise, “Çok zor bir maçtı. Kartalspor kümede kalmak için mücadele etti. Çok iyi oynayamadık. Alınan 3 puan bazen her şeyi unutturuyor. Rize maçında çok iyi oynadık ama istediğimizi alamadık” değerlendirmesinde bulundu.
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı