Grandmedical Manisaspor -Eskişehirspor maçının ardından - MANİSA

- Grandmedical Manisa spor Teknik Direktörü Taner Taşkın konuşması - Eskişehirspor antrenör yardımcısı Taygun Erdem konuşması - Grandmedical Manisa spor Teknik Direktörü Taşkın: - "Tecrubiyetsizliğimizden bir mağlubiyet aldık" - Eskişehirspor antrenör yardımcısı Erdem: - "Bundan sonraki hedefimiz play - off maçlarına katılmaktır."MANİSA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor'a 1 - 0 yenilen Grandmedical Manisa spor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Tecrubiyetsizliğimizden bir mağlubiyet aldık." dedi.
Taşkın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncu grubunu gönülden tebrik ettiğini söyledi.

Sahada kazanmayı arzulayan bir Manisa por olduğunu ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:"Girdiğimiz bir çok pozisyonlar vardı ve onları değerlendiremedik. Eskişehirspor'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Oyuncularıma her zaman geldiğim günden itibaren şunu söylüyorum, genç yeteneklerimiz var. 7 - 8 genç oyuncumuz ile mücadelemize devam ediyoruz. 3 - 4 tane oyuncumuz var. İnandırmak için kendilerine her zaman sizler kalitesiz oyuncular değilsiz, diğer takımdaki oyunculardan sadece eksiğiniz tecrübeniz diyordum. Maalesef bunu 4 - 5 maçtan beri yaşıyoruz. Tecrubiyetsizliğimizden bir mağlubiyet aldık. İyi oynuyoruz üzerine kata kata gidiyoruz. Gerçekten futbol oynayarak oyun mantalitemizi geliştirerek devam etmemize rağmen basiretsiz mağlubiyerler alıyoruz."Kalan 10 hafta içerisinde Manisa spor camiasını en iyi şekilde temsil etmek için sahada olacaklarını belirten Taşkın, şöyle devam etti:"Şuanda düşüm hattının içindeyiz. Ciddi anlamda düşme ile ilgili sıkıntılarımız var. Bunları bir kenara bırakacağız kendimizi motive edebilmek için her maçımıza puan veya puanlar için gene çıkacağız. Gene altyapıdan çıkacak genç oyuncuları kazanmak için mücadelemizi vereceğiz." - EskişehirsporcephesiEskişehirspor antrenör yardımcısı Taygun Erdem ise Manisa spor'un daha önceki analizlerinde 2 maçta son dakika 90+ dakikalarda gol yediğini tespit ettiklerini belirtti.
Erdem, 20 - 27 yaş ortalaması olan bir ekip ile kanatlardan gelmeyi arzu ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:"Çok pozisyonda bulduk ama gole çeviremedik. Hazırladığımız golü yaptığımız değişikliklerle Hasan Ayaroğlu çok güzel bir gol attı. Önümüzde artık yukarı doğru oynayacağımız haftalar başlıyor. Bundan sonraki hedefimiz play - off maçlarına katılmaktır."
Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı Mantalite Rektör 

25 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı