Galatasaray, Manchester Unıted Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.



Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve açma - germe hareketleriyle başlayan oyuncular, ardından dar alanda minyatür kale maça geçti. Ana bölümde yapılan dar alanda çift kale maç esnasında teknik direktör Fatih Terim, öğrencileriyle yakından ilgilendi. Kardemir D.Ç Karabükspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular, dar alanda çift kale maçın ardından antrenmanı tamamlarken Fatih Terim, futbolcularla antrenman sahasında kısa süreli bir toplantı gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise şut çalışmasının ardından soğuma egzersizleriyle antrenmanı tamamladı.

Sol uyluk arka adale tendonunda ödem bulunan Hamit Altıntop, tedbir amaçlı olarak tedavisinin ardından çalışmalarına salonda devam etti.
Galatasaray'ın sabah antrenmanını İsveç Stockholm Derneği üyeleri de takip etti. Teknik direktör Fatih Terim ve futbolcuların hoş bir misafirperverlik gösterdiği üyeler, futbolculardan bol bol imza alırken antrenman sonunda hatıra fotoğrafına katıldılar.

Galatasaray, Manchester United karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılı takım son antrenmanın ardından maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
20 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı