Denizlispor-Gaziantepspor maçının ardından - DENİZLİ

- Denizli spor - Gaziantepspor maçının ardından - Denizli spor'un Teknik Sorumlusu Hamit Cihan'ın konuşması - Gaziantepspor Teknik Direktörü Demir'in konuşmasıMaçın ardından - Denizli spor Teknik Sorumlusu Cihan:"Deplasmanda da puan alarak ligde kalmayı hedefliyoruz" - Gaziantepspor Teknik Direktörü Demir:"Takımın sürekli kaybetmesi bizi olumsuz etkiledi. Buna rağmen biz mücadelemizi gösterdik"DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında sahasında lider Gaziantepspor'u 5 - 0 yenen Denizli spor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, bugün aldıkları galibiyetin ligde kalma adına yüzde 90 avantaj sağladığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cihan, maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Galip gelerek haftaya oynayacakları deplasman maçına avantajlı çıkacaklarını ifade eden Cihan, "Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Takımı tebrik ediyorum. Deplasmanda da puan alarak ligde kalmayı hedefliyoruz. Ümit ediyorum onuda gerçekleştireceğiz. Ligin sonu yaklaştı küme kalma ve kalmama mücadelesi çok büyük bir stres oluyor." dedi.
- Gaziantepspor cephesiGaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
Demir, ligte kalan Denizli spor'a başarılar dileyerek "Bizle ilgili çok konuşmaya gerek yok. Sezon başından bu yana adil bir lig oynamadık. Elimizdeki veya yaşamış olduğumuz bir takım sıkıntılardan dolayı. Takımın sürekli kaybetmesi bizi olumsuz etkiledi. Buna rağmen biz mücadelemizi gösterdik. Gaziantepspor'un sahada kaybetmesini sağladık. Hükmen mağlup olması sahiden sağlıklı değil düşüncesiyle her türlü fedakarlığı yaparak geldik. Denizli spor'u tebrik ediyorum. Çocuklarında göstermiş olduğu mücadeleden dolayı da tebrik ediyorum." diye konuştu.

Basın Toplantısı Teknik Direktör Toplantı Rektör 

28 Nisan 2018 Cumartesi günü yayınlandı