Beşiktaş transfer listesi haberleri 2013 (BJK son dakika spor haberleri)

Beşiktaş Haberleri 2013. Beşiktaş transfer listesi 2013 devre arası, Son Dakika Spor Habeleri. Beşiktaş son dakika haberleri. Beşiktaş haberleri spor haberleri. Beşiktaş haberleri, Beşiktaş haberleri lig tv, Beşiktaş haberleri son dakika, Beşiktaş haberleri transferleri, Beşiktaş haberleri son haber, Beşiktaş haberleri yeni, Beşiktaş haberleri son dakika, Beşiktaş haberleri son transfer, Beşiktaş haberleri son, Beşiktaş transfer haberleri 2013, www.Beşiktaş haberleri, Beşiktaş transfer haberleri 2013, Beşiktaş haberleri video , Beşiktaş haberleri aykut kocaman, Beşiktaş haberleri bugün, basında Beşiktaş haberleri, Beşiktaş haberleri güncel
Türkiye Futbol Federasyonu Fikret Orman Türkiye Beşiktaş Burkina 


7 OCAK 2013 TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş transfer haberleri futbol,Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.Beşiktaş'ın, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Jonathan Pitroipa için transfer girişiminde bulunduğu, ancak anlaşma sağlanamadığı iddia edildi.

Fransız basını, PSG'li Nene ve Nice'li Eric Bautheac ile yakından ilgilenen ve bu transferleri gerçekleştiremeyen Beşiktaş'ın, Rennes kulübünün Burkina Fasolu kanat oyuncusu Jonathan Pitroipa'yı transfer etmek istediğini yazdı. Siyah beyazlı kulübün, 2015 yılına kadar sözleşmesi devam eden Pitroipa için Fransız kulübüyle anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Olursa Nene olur, gerisi yalan olur

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, transferde izleyecekleri yol haritası hakkında net ifadeler kullandı.

İstanbul BŞli Gökhan Süzen ' le her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, PSG forması giyen Nene ' yi ikna edememeleri halinde mevcut kadroyla yola devam etme kararı aldı.. Devre arası yapılan transferlerin riskli olduğuna dikkat çeken başkan, bundan böyle tüm planlamalarını sezon sonuna göre yaptıklarına dikkat çekerken VATAN ' a özel şu açıklamaları yaptı:

HEDEFLER UZUN VADELİ
“OLURSA Nene olur, gerisi yalan olur. Onu alamazsak başka transfer yapmak niyetinde değiliz. Devre arasında olabildiğince nokta atışı yapmak zorundayız. Biz noktaları belirledik ve arkadaşlarımız çalışıyor. İlk yarıda kurduğumuz takımın gösterdiği performansa katkı sağlayacak ve isimleri belirledik ve çalışmalarımızı bu yolda yaptık.
BUNDAN sonra tüm çalışmalarımızı sezon sonunda yapacağız. Biz hedeflerimizi uzun vadeli yapıyoruz. Bu sene 6 yabancı sonra 5, ardından da bu sayının 4 olması için Türkiye Futbol Federasyonu yabancı çizelgesi hazırladı. Biz de bu doğrultuda kadromuzu yerli ve genç oyunculardan oluşturmak niyetindeyiz. Transfer konusunda belirlediğimiz yol haritamız bu doğrultuda devam ediyor.

KATAR YOLCUSU

BEŞİKTAŞ tüm planlarını Nene üzerine yaparken Fransız basını Brezilyalı ' nın Katar ' a gideceğini iddia etti. Ülkesindeki takımlarla anlaşamayan Sambacı ' nın Al Arabi ' yle görüştüğünü iddia eden L ' Equipe gazetesi, Katarlılar ' ın Nene ' ye yıllık 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu öne sürdü. Haberde yıldız futbolcunun düşünmek için zaman istediğine de değinilirken, PSG ' nin Nene için herhangi bir bonservis ücreti istemeyeceği belirtildi.

7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı