Adanaspor-Adana Demirspor Rekabeti Kavgaya Dönüştü

Adanaspor Adana Demirspor Rekabeti Kavgaya Dönüştü... PTT 1. Lig'de Adanaspor, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Sonucu merakla beklenen Adanaspor ile Adana Demirspor karşılaşması 2-2'lik skorla sona erdi. Adanaspor Adana Demirspor maçının ardından olaylar çıktı. Çok sayıda Adanaspor ve Adana Demirspor taraftarı gözaltına alındı. İşte Adanaspor Adana Demirspor maçının ardından yaşanan olaylar...
Tiago Ptt 1. Lig Adana Demirspor Adanaspor 


PTT 1. Lig'in 9. hafta mücadelesinde Adanaspor ile Adana Demirspor, derbide karşı karşıya geldi. Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

Mücadelede Adanaspor 17. dakikada Tiago ile öne geçti. 27. dakika Adana Demirspor'dan Rajnoch skora dengeyi getirdi ve ilk yarı eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda bu kez Adana Demirspor, 79. dakikada Rostand ile öne geçerken Adana Demirspor bu gole 83. dakikada Ergin Keleş ile cevap verdi ve maç 2-2 sonuçlandı.

Öte yandan mücadelenin öncesinde ve sonrasında zaman zaman gergin anlar yaşandığı kaydedildi. Bu sonucun ardından iki Adana ekibi de 10'ar puana yükseldi.

21 Ekim 2013 Pazartesi günü yayınlandı